• lillasz.light

Október ~ 10:10 ~ Telihold

Frissítve: 2020. márc 25.


Kép: Balogh Endre ArtA Kozmikus~Szív frekvenciájára hangolódva, saját energia~mátrixod ôsi kristályfény~kódjai a szív~központodban integrálódnak...Szíved rezgésszintje kitágul a magasabb frekvencia befogadására... Lélegezz mélyeket és emlékezz Multidimenzionalitásodra. Lélegezz... és emlékezz: ...Kristály~Lélek Vagy. Lélegezz... és emlékezz: ...Szeretet Vagy. Lélegezz... és emlékezz: ...Fény Vagy.

Amikor a lelked nemcsak a kozmikus pillanatok varázslatos idején követed, hanem lineáris életed minden egyes pillanatában, akkor elkezdesz magasabb lélek~szinten megnyilvánulni és teremteni az anyagi világban. Ezen a megtapasztaláson keresztül megtanulod kiüríteni magad, feloldod a feltételezéseidet, az eloqítéleteidet, az elvárásaidat, és a 'dolgokhoz való nem~ragaszkodás' által teremtesz. Ha a félelmeidben kételkedsz, és nem magadban, akkor végleg elengedheted a félelmeidet, és bízhatsz a teremtés energiájának isteni áramlásában. Megengedheted, hogy a világegyetem tiszta ereje megnyilvánulhasson rajtad keresztül.

Amikor felismered magadban a Fény~Csodáját, és hagyod, hogy rajtad keresztül ragyogjon teljes egészében, a szeretet ~ fényed hatalmas ereje hatással lehet másokra szív-és sejtszinteken, amelyeken keresztül megtapasztalhatják saját fény~csodájukat.


Emlékezz, kedves lélek! Azzal a szándékkal inkarnálódtál ebbe az idôbe és térbe, hogy segítsd a tudat evolúcióját. Te vagy az az ébredés, amely a szeretet és a fény varázslatát lélegzi egy zavaros világba.


~Szabó Lilla~

Intuitív Terapeuta10 megtekintés0 hozzászólás
0

INFORMÁCIÓK

KÖSZÖNET

Webdesign:

Blaskó Kristóf

Szabó Lilla

Fotók:

Blaskó Kristóf

Angyal Norbert

Tóth Judit

KAPCSOLAT

Vásárlás

Információk

Kapcsolat

Források:

Martina Bochnik - Terra Tachyon

http://www.terratachyon.com

©2020 by L'eridaniS