top of page
  • Szerző képelillasz.light

2024.02.10. - Holdújév - a Sárkány éve




A Holdújév 2024. február 10-én kezdődik, a Yang Fa Sárkány évébe lépünk .

A sárkány a kínai állatöv egyik legkedvezőbb jele, mély spiritualitás jellemzi, képes úszni, repülni, szárazföldön járni és a dimenziók között utazni is. A sárkány az erőt, a bátorságot, a jólétet és a szerencsét képviseli, de egyben a béke és az összefogás szükségességének szimbóluma is.

A sárkány~energiáról úgy gondolják, hogy segít kiélezni intelligenciánkat, szellemiségünket, tudatosságunkat, támogatja a körülöttünk lévő világ megértését is, ezért az év folyamán számíthatunk nagyobb felébredésekre, és a hónapok előrehaladtával egyre mélyebb bölcsességre tehetünk szert.

A Sárkány éve önismeretünk mélyülését is előremozdíthatja, ha készek vagyunk rá. Térjünk vissza a szívhez, és nyíljunk meg a befogadás előtt. Lobbantsuk lángra a bennünk szunnyadó fény~magot a Sárkány átölelő szárnyainak védelme alatt. Merjünk hagyatkozni a belső sugallatokra, merjünk szembeszállni a normákkal, áramoljunk a kreativitással. Engedjük bele magunkat a szívközpontú hétköznapokba. Kezeljük az egónkat, ne hagyjuk tovább eluralkodni az életünkön, szálljunk ki a halogatások mókuskerekéből, amely olyan sokszor betapasztja, leblokkolja az életenergiánkat. Megvan a képességünk arra, hogy rálássunk az életünkre felülről nézve is, magasabb perspektívákból értelmezzük reagálásainkat, valamint intuitívan ráérezzünk problémáink gyökerére is. Éljünk a lehetőséggel, használjuk ki a sárkány ezeket támogató/oldó/erősítő energiáit az év folyamán. Legyünk végre őszinték magunkkal, szembesüljünk bátran a szőnyeg alá söpört sérelmeinkkel, oldjuk a tudatalattinkban rejtőző feszültségeket.

A Fa elem segít lágyítani és lelassítani a Sárkány energiáját, a stabilitás, kreativitás, őszinteség és a hűség társul hozzá. A Sárkány rendkívül innovatív és magabiztos, de a fa elem lehetővé teszi, hogy időt szakítson a a szilárd alapok felépítésére is.

A Fa Sárkányhoz kapcsolódó Yang minőség pedig határozottságot, cselekvést, merészséget jelképez.


Megtisztulást~hozó, Fény~tudatos Sárkány évét kívánok mindenkinek.


Szeretettel:


Sz.Lilla

Intuitív Terapeuta




30 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page