top of page

Szállítási Feltételek

Szállítási Szabályzat

 

Mindig törekszünk a megrendelés kifizetése utáni egy munkanapon belüli postázásra. Készlettôl függôen ez az idô változhat, de minden esetben tájékoztatunk a megrendelés állapotáról.

Amennyiben szállítással illetve átvétellel kapcsolatos kérdésed van, kérünk lépj velünk kapcsolatba!

 

Termék Visszaküldés és Csere

Visszaküldési Szabály

Utoljára frissítve: 2019. április 14.

 

Köszönjük a vásárlásod. Bízunk benne hogy elégedett vagy a termékekkel. Amennyiben mégsem lennél elégedett visszaküldheted teljes visszatérítés ellenében. 

 

Minden visszaküldendô terméknek az átvételtôl számított hét (7) munknapon belül feladásra kell kerülnie az eredeti csomagolásban, sértetlen, használatlan állapotban.

 

A visszaküldési szándékodat kérlek elsô lépésben a leridanis@gmail.com jelezd, ahol egy (1) munkanapon belül megküldjük a Visszaáru Engedély Számot (VESZ). Az azonosító szám megérkezése után kérünk helyezd a terméket biztonságosan az eredeti csomagolásba, és juttasd el az alábbi címre:

 

L'Eridanis Ltd

VESZ #

88 Oswald Building  

374 Queenstown Road  

London

SW11 8PG  

United Kingdom

 

A visszaküldési költségek a vásárlót terhleik. A csomagot a biztonságos szállítás érdekében postai úton ajánlottan vagy nyomon követhetô csomagként add fel.

 

A visszaáru megérkezése után a terméket ellenôrizzük, és kérelemtôl függôen visszatérítjük a vásárlási árat, vagy csere terméket biztosítunk. A kézhezvételtôl számított három (3) munkanapon belül emailen fogunk értesíteni.

 

Hibás vagy sérült termékekkel kapcsolatosan kérünk lépj kapcsolatba velünk az alábbi elérhetôségeken.

 

+447939553350

leridanis@gmail.com 

bottom of page