top of page

Szállítási Feltételek

Szállítási Szabályzat

 

Mindig törekszünk a megrendelés kifizetése utáni egy munkanapon belüli postázásra. Készlettôl függôen ez az idô változhat, de minden esetben tájékoztatunk a megrendelés állapotáról.

Amennyiben szállítással illetve átvétellel kapcsolatos kérdésed van, kérünk lépj velünk kapcsolatba!

 

Termék Visszaküldés és Csere

Visszaküldési Szabály

Utoljára frissítve: 2019. április 14.

 

Köszönjük a vásárlásod. Bízunk benne hogy elégedett vagy a termékekkel. Amennyiben mégsem lennél elégedett visszaküldheted teljes visszatérítés ellenében. 

 

Minden visszaküldendô terméknek az átvételtôl számított hét (7) munknapon belül feladásra kell kerülnie az eredeti csomagolásban, sértetlen, használatlan állapotban.

 

Visszaküldéssel illetve rendeléssel kapcsolatos kérdéseid a leridanis@gmail.com címre küldött emailben jelezd, ahol a további lépéseket és részleteket leegyeztetjük.

 

A visszaküldési költségek a vásárlót terhleik. A csomagot a biztonságos szállítás érdekében postai úton ajánlottan vagy nyomon követhetô csomagként add fel.

 

A visszaáru megérkezése után a terméket ellenôrizzük, és kérelemtôl függôen visszatérítjük a vásárlási árat, vagy csere terméket biztosítunk. A kézhezvételtôl számított három (3) munkanapon belül emailen fogunk értesíteni.

 

Hibás vagy sérült termékekkel kapcsolatosan kérünk lépj kapcsolatba velünk az alábbi elérhetôségeken.

 

+447939553350

leridanis@gmail.com 

bottom of page