top of page
Terra Tachyon
TT sign.png

Kozmikus Intelligencia által vezérelve

Terra Tachyon
   Terra Tachyon  

...a Napi Rutinjaidhoz

A tachyon termékeink egy olyan energiát kínálnak, amik segítséget nyújtanak abban, hogy könnyebben és jobb napi rutinokat hozz létre, céljaidat tisztábban felismerd, és azokban kiteljesedj.

 

A Tachyon Energia, ami legtöbbünk számára nem látható, minden terméket mint egy energiamezô vesz körbe. Miközben ezt az energiát használod, a tested és minden ami hozzád tartozik pontosan annyi energiát kap amennyire szüksége van, többet nem. Emiatt nem terhel túl, ami megzavarhatna és kimerítô lenne.

 

Általánosságban elmondhatjuk hogy a Tachyon energia kiegyensúlyozó, regeneráló es támogató hatású. Ezért a Tachyonok nem csak fizikai síkon alkalmazhatóak, hanem érzelmi és spirituális színtû munkáink során is.

 

Bármi amit megváltoztatni vagy támogatni szeretnél, megérteni vagy megteremteni, a Tachyon energiák a rendelkezésedre állnak ezekhez. Mennél gyakrabban viselsz egy Terra Tachyon medált vagy terméket, annál gyorsabban és könnyebben éred el a kívánt célt.

             …a Tudatosságod Fejlôdéséhez és a Spirituális Növekedésedhez.

 

Szeretettel meghívunk Téged a Tachyon energia megtapasztalására! Ez az energia univerzumokat szel keresztül és új világokat képes számodra hozzáférhetôvé tenni: a saját világodat; embertársaink világát; és a spirituális segítôk világát. A Tachyon egy tudattal rendelkezô energia is, ami felismerhetô, megérthetô, és egy olyan energia is amitôl segítséget is kérhetsz.

 

Minden ember vágya, hogy mennél közelebb kerüljön a lelkéhez, hogy mennél kiteljesedtebben fejezze ki önmagát és élje életét. Ezekben az idôkben a lélek-struktúránknak különleges segítségre van szüksége az energetikai csomók feloldására, a spirituális fejlôdés létrehozásához, és a spirituális utunk személyes kérdéseinek megválaszolásához.

 

Tachyon termékeinket így nem csak a fizikai síkon való alkalmazásuk mentén, hanem a spirituális fejlôdés perspektívájából is szeretnénk bemutatni. A Terra tachyonok társakként szolgálhatnak a személyes utadon és a mindennapokban valóságában is.

Felelôsségre való felhívás!

A Terra Tachyon termékek nem "hagyományos gyógyszerek". Nem "szüntetnek meg" dolgokat az emberekben mint ahogy a fájdalomcsillapítók teszik.

A Terra Tachyonok nem helyettesítik az orvos vagy gyógyító felkeresését, a termékek támogató segítséget nyújtanak. Minden ember a saját döntéseiért és életéért felelôs.

  Formák és jelentéseik  
Alkimista Nyíl

Támogatja a tisztánlátást, segít elcsendesülni és fókuszálttá válni, hogy azt tedd amit szeretnél. Szobában, ablakban, vagy az autóban felfüggesztve segíti a környezetedben történô dolgok tudatosítását. A testen alkalmazva vagy a test egy részére irányítva és mozgatva ugyanazt a hatást érjük el: tudatosságra ébreszt.

Bölcsek Köve

Az alkímiai szimbólumok, eljárásmódok és az anyagok erejét részét képezik és egyben képviselik is. A Bölcsek köve alkalmas a testi tudatosságod elmélyítésére és megfigyelésére, a testnek éltet adó erôk támogatására és megtisztelésére.

Napi 20 perces meditáció ajánlott, a kezeidet a kocka közelébe helyzeve. Dísztárgyként (megvilágított alap-lemezzel) inspiráló, megnyugtató pihenést elôsegítô.

Alkímista nyíl
Bölcsek Köve
Csillaggyû

A bolygók, a csillagok, a csillag objektumok és a galaxisok az energiák különbözô tulajdonságait szimbolizálják, ami az ôsi világ mítoszaiban is megtalálható. A csillagok emlékeztetnek Téged arra, hogy valódi kozmikus lény vagy, aki  jelenleg itt él a földön. Medálként viselve napközben a csillaggyûrû mély betekintést nyújthat számodra az észlelésed, viselkedésed és  körülményeid eredetét illetôen.

 

A hét minden egyes napját egy különleges csillagminôség támogatja -  bizonyos tulajdonságokat tükrözöl - fedezd fel magad!

 

A fekete csillaggyûrû a nôiesség, a fehér pedig a férfiasság képviselôjeként, segítenek, elvezetnek a belsô nôi és férfi aspektusaid nagyobb tudatosságához és egyensúlyához.

Javaslat: az egyensúly elérése érdekében tarts a kezeidben egy-egy csillaggyûrût (nôk: a fekete a jobb kézben / férfiak: a fekete a bal kézben).

Kozmikus szet
Yin-Yang szet
Csillaggyűrű
Csillagkapu Gömb

Könnyen beintegrálható a saját energia~mezôdbe, tartós támogatást nyújt a legnagyobb hatás elérését elôsegítve. Minden Tachyon Csillagkapu Gömb vevô és adó is egyben. Mint ahogy már tudhatod, a Csillagkapu önmagában is nagyon erôs. A Tachyon Csillagkapu Gömb még erôteljesebb hatást fejthet ki, mivel a Tachyon energia egyik fô funkciója a feltöltés és megerôsítés.Ennek a terméknek a tulajdonsága toöbbek között  a dolgok rendezôdésének elôsegítése, a gyógyítóképesség aktiválása, az egyensúly kialakítása és az energiák harmonizálása, növeli a fizikai és energetikai test frekvenciáját, megtisztítja és megóvja az aurát a negatív energiáktól.

Anchor 1
Csillagpálca

Van egyfajta ‘pálca’ a testedben: a gerinc. A gerinc állapota és helyzete elengedhetetlen az egész test számára és nem utolsó sorban személyes  fejlôdésed szempontjából is  fontos , mivel a csakrák elôlrôl és hátulról  kapcsolódnak a gerincedhez. A csilllagpálcát függôlegesen a kezedben tartva segíti a gerinc kiegyensítését. Vízszintesen tartva harmonizálja bal és jobb agyféltekét. Különleges funkciója, hogy - a test körül egy bizonyos távolságban mozgatva- megtisztítja a körülöttünk lévô energetikai testet.

Csillagpálca
DNS Aktivátor

Szándékaink és döntéseink megerôsítése

Céljaink fókuszban tartása

Tiszta kép Lelkünk eredeti tervérôl

DNS-ünk minden rétegének aktiválása

DNS-ünk újraprogramozása

Tudásunk és képességeink aktiválása amit elôzô vagy párhuzamos életeinkben szereztünk.

Aktivátor I

(téglatest) Személyes/egyedüli használatra

Aktivátor II

(gömb) Csoportos vagy családi használatra

DNS Aktivátor
Electrixx

Elektromos viharok köztudottan nemcsak a természetben hanem az agyban is elôfordulhatnak. A mesterséges elektromosság, amit a modern élethez és készülékeihez generálunk, különböznek a biológiai elektromosságtól. A motorok és kábelek körülötti elektromágneses terek interferálhatnak az emberi testtel és annak energetikai rendszerével ami kimerültséget okozhat.

Az Elektrixx-et arra tervezték, hogy a mesterséges elektromosság minôségét javítsa otthonunkban vagy az irodában a biztosítéktáblára vagy a megszakítókra helyezve.

Harmonixx

A hang az emberiség egyik esszenciája (a hang az egyik alapvetô dolog az emberek számára). A Földön mindenhol megtalálható a ritmus és a hang, éneklés és a hangszereken való játék élvezete. A Harmonixx képes a zenében felerôsíteni a felhangok sorát és elérhetôvé tenni az emberi test számára. A zeneterápiának hosszú története van, a gyógyulást is több szinten támogatja. Hangszórókon és hangszereken egyaránt hasznalható

Hydrolixx

A víz mindenütt jelen van - az égen, tavakban, folyókban, az óceánban, az emberi testben és a talajban is. A csapból is ez folyik. A legtöbb csapvíznek nincsen energetikai tulajdonsága - csak a víz vegyülete. A Hydrolixx energetikailag felfrissíti és regenerálja a vizet. A legjobb módszer a bejövô fô vezetékre való erôsítése, így energetizált vizet biztosít az egész lakásban.

A Hydrolixx-ot a testen is viselhetjük, hogy tisztítsa és energetizálja a test-folyadékokat

Electrixx
Harmonixx
Hydrolixx
Elemek Kapuja

"Az Elemek Kapujának is nevezett Portál, üvegpiramisokkal kiegészített, masszív bükkfából készül. Alakja templomhoz hasonlítható. Összeköti a tachyon-energiát a négy elem (Föld, Tûz, Levegô, Víz), valamint az arany (szoláris energia), az ezüst (lunáris energia), az életfa (az ember spirituális útjának szimbóluma) és a negyedik dimenzió, az idô (minden anyag keletkezésében fontos szerepet játszó tényezô) minôségeivel, kiegyenlíti és harmonizálja az egész emberi rendszeren belül."

Elemek Kapuja
Életfa
Planetáris szet
Transzformációs szet

Ezt a nagyon régi, Kabbalából származó, szimbólumot 3D-s formában tervezték. Az emberiség mindenféle fát szeret. Lehet, hogy még az agyadban lévô fa-szerû, neuronoknak nevezett, alakzat is eszedbe jut ilyenkor. 

Az Életfák leginkább a személyes teremtésed lehetôségét és a lelki, spirituális utad megtalálását támogatják.

 

A Naprendszer minden bolygója egy bizonyos minôséghez és színhez kapcsolódik. Ez a szett ötvözi az Életfa formáját és jelentését, valamint a hozzájuk kapcsolódó bolygók üzeneteit - minden napra egy Életfa.

 

A fekete Életfa a mély belsô felismeréseket és az átalakulást képviseli és támogatja. A fehér pedig a cselekvést. Ebben a szettben mély szinteken elindítják és támogatják a személyes  változást és átalakulást.

Javaslat: egyet viselj minden nap, majd cserélgesd öket.

Életfa
Gömb

Egy nagyon ismerôs elemet képviselnek: a földet. Idônként nem szeretünk a földön lenni - rossz tapasztalatok, traumák vagy olyan helyzetek miatt, amelyek látszólag túlterhelnek minket. Amikor egy gömböt tartasz a kezeidben vagy akár csak az egyik kezedben, segít a traumák, a rossz tapasztalatok feloldásában, elengedésében és egy jobb élet megtalálásában itt a földön. A kis méretû gömb valamivel intenzívebb energiát áramoltat, mint a nagy. Támogatják továbbá a földelést és  a fókuszált tudatosságot is.

Gömb
Karika
Karika

Egy lélek vagy, egy energetikai lény, ami egy testnek hívott otthonban lakozik. A testrôl való gondoskodás mindennapjaink tudatos/öntudatlan feladata. A karika, mindhárom méretben, ezt a gondoskodást mélyíti el.

 

Ez a karika a legintenzívebb. A testnek azon pontjaira kell helyezni ahol éppen fájdalmat érzünk és gyógyítani/támogatni szeretnénk. Ha a bevágásokat a test irányába helyezzük, még erôsebb hatást fejt ki.

 

Ez a karika azok a számára ajánlott akik a könnyebb utat szeretik, akik mindenféle ráfordított figyelem nélkül szeretnék a testük egészségét/harmóniáját fenntartani. Egész nap viselhetô - lágy és támogató. A finomabb energiaáramoltatása miatt ideális gyermekek számára.

 

A testtel való tudatos munkához is fel lehet használni. Ideális a test egyes pontjaira helyezni meditálás közben, egy masszázs vagy akár sportolás után is kiválóan alkalmas a test relaxálására.

 

A szivárvány színei a csakra színeinek felel meg. Valószínû hogy az emberek azért szeretik a szivárvány színeit, mert azok az ideális állapotú csakrák jelképes tükrözôdései.

Javaslat:  két - három karikát helyezz az egyensúlyozni kívánt csakrákra. A csakrák gyengéd mozgása és ritmusa rögtön ráhangolódik a Tachyon energiára.

Kicsi
Közepes
Nagy
Csakra szett
Kryon Gömb

A Terra Tachyon által gyártott “Tequence rendszer” üvegbôl, selyembôl, fából, fémbôl, rozsdamentes acélból, mûanyagból és folyadékokból tevôdik össze, amelyek energiáját komplex „tequencing” eljárás révén fokozzák, ezzel véglegesen megváltoztatva ezen anyagok fizikai és energetikai szerkezetét. Ez a „tequencing” eljárás lehetôvé teszi az anyagok számára, hogy rezonálódjanak a tachyon energiájával, majd beleívódjanak az egyes anyagokba. Az anyagok ezután megtartják ezt a különleges tulajdonságot egész életük során.

A Tachyon Energia a 9. és 11. dimenzióból származik, és a Földön már elérhetô. Ennek az energiának kiegyensúlyozó, strukturáló, aktiváló és katalizáló hatása van.

Ez egy nagyon finom és tiszta energia, amely a tiszta tudat frekvenciájához nagyon közel esô frekvencián rezeg. Amikor a korlátozott Emberi elme elkezd együttrezonálni a Tachyon mezôvel, elkezdi önmagát megtisztítani, és felismerni a korlátait. Ez lehetôvé teszi az élet olyan változásait, amelyek korábban nem voltak ilyen egyértelmûek.

A Kryon Tachyon Gömböt Tachyonizáltuk, hogy Emlékezzünk, Kryon arra kért bennünket, hogy olvadjunk bele a Lélekbe, és emlékezzünk rá, kik vagyunk. A gömb  hatásai, a kapcsolódás fokozása, az érzelmek kisimítása és az Isteni energiák megerôsítése az életünkben.

 

Ez a gyönyörû kristálygömb segít bennünket, hogy személyesen kapcsolatba kerüljünk Kryon energiájával, a szeretet és az együttérzés energiájával a mély belsô átalakuláshoz.

 

Naponta használható meditációban, kézben tartva vagy elôtte ülve.

Kryon Gömb
Kúp

A kúp annak a jelképe hogy otthonodban vagy. Életed során ez számodra a test, amiben különbözô szinteken és módon helyezheted magad kényelembe. A csúcsát a test felé tartva annak egy nagyon kis területét nagyon intenzíven stimulálja. Különbözô terápiákra alkalmas (a kis vágatba növényi esszenciát vagy orvosságot is helyezhetsz).

Kúp
Napcsillag

Ez a medál a tested és a galaktikus erôk és rendszerek közötti kapcsolatot képviseli.

Minden Tachyon-termékhez hasonlóan, ez is kiegyensúlyozza a teljes rendszered. Továbbá támogatja az egyéni képességeid kibontakozását egy öntudatosabb teremtés megvalósítása által. 

Tehát nemcsak Napcsillag, hanem a „kreatív nap” is egyben.

Napcsillag
Piramis

A piramis az emberiség egyik ôsi formája és szimbóluma. Bizonyos mértékig arra emlékeztetnek hogy a Föld a mennyország egy része.

 

A kicsi áttetszô piramissal szobákban könnyen semleges vortexeket hozhatunk létre.

 

Egyes földi kultúrákhoz és helyekhez való kapcsolódásunkat vagy akár függôségünket is tükrözheti. A vele történô meditációval az adott kultúrában/helyen megélt múltunkat és ott megtapasztalt lenyomatainkat is felszínre hozhatjuk. Mindegyik szín egy bizonyos helyhez és kultúrához kapcsolódik.

Kicsi
Nagy
Piramis
Kozmikus Piramis

Ez a piramis kiválóan alkalmas azok számára akik már a gyakrolatban is alkalmazzák a tudatosságot. Formája által emlékeztet, hogy ne ragadj bele az életbe, hanem légy rugalmas és kreatív. Kitûnô eszköz a változás segítésére - meditációval vagy vágyaid és céljaid listájának a piramis alá helyezésével. Terek tisztításánál és felfrissítésénél töltô, negatív energiákat semlegesítô hatású.

Kozmikus Piramis
Szív

Mindig egyek vagyunk és valójában sohasem különülünk el egymástól.

Sokunkban él az a felfogás, hogy egyedül és elkülönülten létezünk egymástól, és ez a félreértés hatalmas magányérzetet, elkeseredettséget frusztrációt és dühöt válthat ki… A Terra Tachyon szívek feladata az egységünk és integritásunk felébresztésének segítése.

Szív
EMF Piramis

Ez egy Kozmikus Piramis az EMF Kiegyensúlyozó Techinka szimbólumával. Pár nappal az EMF kezelések után, meditáció közben a piramist kezeidben tartva, újra felfedezheted az elektromágneses mezôd és annak minden lehetôségét.

EMF Piramis
Selyem

A selyem, függetlenül attól, hogy milyen méretû, kényelmes viselet és egyben védelmet is nyújt. A selymet hosszú idôk óta ruhakészítésre használják. Ellentétben a sok szintetikus szövettel, ez a természetes anyag nem zavarja a test elektromágneses mezejét, Támogatja az összpontosítás képességét és a nyugodtságot. Alkalmas arra, hogy pihentetô alvást és kellemes, pozitív töltetû álmokat biztosítson az utazásaink során.

A selyemzsinórt minden korosztályú gyermek szereti. Hatását nagyon lágyan és finoman fejti ki.

Selyem
Tetrachyon

Négy lapból áll, amelyek egyenlő oldalú háromszögek (Platón 1. teste, a teremtés legegyszerűbb formája).

A tetraéder az egyensúly és a stabilitás háromdimenziós szimbóluma, mivel minden oldala lapos, függetlenül attól, hogyan forgatják. A tűz elemet jelképezi, a fényt és a hőt szimbolizálja, a fizikai mozgásokhoz és cselekvésekhez is kapcsolódik. Tökéletes összhangot tesz lehetővé a föld és az ég között. Energiát sugároz és felszabadítja az energetikai csomópontokat.

A 12 cm magas Tetrachyon a Tachyon részecskék antennájaként működik.

A geometria által létrehozott hullámformához társítva felerősíti az életenergiát, és elősegíti a Földi és az Égi szálak kapcsolódását.

A fizikai, érzelmi vagy mentális minták erőteljes transzmutációját segíti, ezért használatához elengedhetetlen a tiszta szándék és a leföldeltség.

Hatása a hamuból újjászületett Főnix energiájához hasonlítható.

Használata terapeuta közreműködésével javasolt.

Tetrachyon
ÚJ!!!
UCL Gömb
(Tachyonok és Anyonok)


 

Az Univerzális Kalibrációs Háló az evolúciós tudatosságunk toroidja.
Ez a te energetikai keringési rendszered, amely támogatja a végtelen szeretet és bölcsesség frekvenciáinak megtestesülését.
Ennek az energia rendszernek a tudatosítása segít, hogy többet ismerj meg és fejezz ki abból az univerzális lényből, aki vagy.
Integrálod az intuíciódat és az intellektusodat. Az új tudás, a létezés és cselekvés új módjai benned vannak, készen arra, hogy felfedezd és kifejezd őket... a te egyedi módon a mindennapi életedben.
 
Anyonok.
Ezek a részecskék mindig is aktívak voltak Peggy Phoenix Dubro energetikai munkájában a szimbólumon és a hálón keresztül.
Az Anyonok szekvenciális fonás-folyamata Peggy minden munkájában megnyilvánul.
Az evolúció úttörőjeként és látnokaként az Anyonok tudta nélkül megvalósította ezeket az energiadinamikákat. Olyan valóságot építünk, melyben tiszteljük önmagunkat és emberi családunkat, miközben egyedülállóan és egységesen élünk.
A Tachyon energia fokozza az Anyonok által biztosított összes kalibrációs munkát, amely az Univerzális Kalibrációs Hálóban történik.
Élvezd ezeket a többdimenziós, erőt adó frekvenciákat, amelyeket ez a gyönyörű gömb generál, mivel arra inspirálnak, hogy még jobban emlékezz arra, ki vagy, valamint támogatja belső bölcsességed fejlődését.

UCL Gömb
Színek

A látható fény a széles frekvenciáknak csak egy kis része. Amit mi színeknek hívunk azok a látható fénynek bizonyos részei. A szín amit látsz (pl.: piros alma) az adott szín visszaverôdése. Az alma molekulái minden frekvenciát elnyelnek és csak azt verik vissza amit mi “pirosnak” hívunk. A fehér tárgyak minden fény illetve látható frekvenciát visszavernek és ezért látszanak fehérnek. A fekete tárgyak minden frekvenciát illetve színt elnyelnek.

A földi és a testi erô színe (1. Csakra)

Kezdés, Tûz és Bátorság, Impulzus, Éltetô, Fizikális, Akarat Erô

 

A kreatív tudatosság, szexuális kifejezés és az öröm színe. (2. Csakra)

 

A hangulatok és a letisztulatlan érzelmek színe, a Solar Plexus-hoz kapcsolódik. (3. Csakra)

Megrendíthetetlenség, Innováció, Eredetiség, Önbizalom

 

Az érzelmi tudatosság, kedvesség és kiegyensúlyozott szív színe. A különbözô szinteken történô pihenésre is alkalmas. (4. Csakra)

Elkötelezettség, Hûség, Együttmûködés

 

Az önkifejezés és az önfelismerés színe. A nyak és a váll területének egyensúlyához kapcsolódik. (5. csakra)

Derû, Nyugalom, Békesség

 

A belsô béke, a szabadság és a tudatosság színe. Az agy megnövekedett aktivitásához kapcsolódik és annak kiegyensúlyozását és harmonizálását szolgálja. (6. Csakra)

Kifejezô képesség, Folyékony Kommunikáció, Ôszinteség, Igazság

 

A tudatosság színe és az ahhoz vezetô út hogy eljussunk oda hogy tudatosságunk mindig meghatározó legyen. (7. Csakra)

Tudatosság, Fejlôdés, Bölcsesség

 

A bôség színe, amely a különbözô helyzetek és szintek lehetôségeiben jelenik meg.

Ragyogás

 

A földi mennyország és az isteni minôségünk hétköznapi megélését segíti. A lélek, az elme és az anyag összeolvadásához társítható szín.

Elkötelezettség, Érzékenység, Kedvesség, Lágyság

 

A kíváncsi tudatosság és globálisan kiterjesztett kommunikáció színe. A szív- és agyi tulajdonságok keveredéséhez kapcsolódik.

Kitartás, a tragédiák leküzdésére való képesség.

 

A láthatatlanba való elmerülés,  annak érzékelése és láthatóvá tételének a színe. A Kreatív folyamatok kezdetéhez kapcsolódik.

 

Új alkalmak, lehetôségek, valószínûségek és felfedezések színe. A különbözô szinteken történô örömteli változással kapcsolatos.

Fókusz, Egyensúly, Koordináció, Rendszer

 

A tudatalatti erejének a színe - hogy felismerjük és megfelelôen irányításuk, a többdimenziós lényként való fejlôdésünkért

(csak Csillaggyûrû formában kapható).

 

A Megtisztulásnak, tisztításnak és az árnyak valamint múltbeli problémák elengedésének a színe. A gyémántok tisztaságához kapcsolódik és egyúttal lelkünk eredeti lét-állapotát is szimbolizálja.

Az emberiség újraegyesítése, Teljesség, Beteljesülés

 

A cselekvés erejének és az ön-felelôsségteljesen adott és reakció színe. A megfigyelés tudatos folyamatához kapcsolódik.

Gyógyulás, Átalakulás, Helyreállítás

 

A tudatos átalakulás és a teremtés színe. A beteljesült ürességhez kapcsolódík amibôl minden anyag született/származik.

Újra-fókuszálás, Csend, Egyedül-lét, Tisztánlátás

Vörös
Sárga
Narancs
Zöld
Világos Kék
Zafír
Ametiszt
Topáz
Rózsaszín
Aqua
Opál
Fehér
Kristály
Lila
Vörös-Arany
Fekete
Színek
bottom of page