INFORMÁCIÓK

KÖSZÖNET

Webdesign:

Blaskó Kristóf

Szabó Lilla

Fotók:

Blaskó Kristóf

Angyal Norbert

Tóth Judit

KAPCSOLAT

©2020 by L'eridaniS

0
Terra Tachyon

Kozmikus Intelligencia által vezérelve

 
   Terra Tachyon  

...a Napi Rutinjaidhoz

A tachyon termékeink egy olyan energiát kínálnak, amik segítséget nyújtanak abban, hogy könnyebben és jobb napi rutinokat hozz létre, céljaidat tisztábban felismerd, és azokban kiteljesedj.

 

A Tachyon Energia, ami legtöbbünk számára nem látható, minden terméket mint egy energiamezô vesz körbe. Miközben ezt az energiát használod, a tested és minden ami hozzád tartozik pontosan annyi energiát kap amennyire szüksége van, többet nem. Emiatt nem terhel túl, ami megzavarhatna és kimerítô lenne.

 

Általánosságban elmondhatjuk hogy a Tachyon energia kiegyensúlyozó, regeneráló es támogató hatású. Ezért a Tachyonok nem csak fizikai síkon alkalmazhatóak, hanem érzelmi és spirituális színtû munkáink során is.

 

Bármi amit megváltoztatni vagy támogatni szeretnél, megérteni vagy megteremteni, a Tachyon energiák a rendelkezésedre állnak ezekhez. Mennél gyakrabban viselsz egy Terra Tachyon medált vagy terméket, annál gyorsabban és könnyebben éred el a kívánt célt.

             …a Tudatosságod Fejlôdéséhez és a Spirituális Növekedésedhez.

 

Szeretettel meghívunk Téged a Tachyon energia megtapasztalására! Ez az energia univerzumokat szel keresztül és új világokat képes számodra hozzáférhetôvé tenni: a saját világodat; embertársaink világát; és a spirituális segítôk világát. A Tachyon egy tudattal rendelkezô energia is, ami felismerhetô, megérthetô, és egy olyan energia is amitôl segítséget is kérhetsz.

 

Minden ember vágya, hogy mennél közelebb kerüljön a lelkéhez, hogy mennél kiteljesedtebben fejezze ki önmagát és élje életét. Ezekben az idôkben a lélek-struktúránknak különleges segítségre van szüksége az energetikai csomók feloldására, a spirituális fejlôdés létrehozásához, és a spirituális utunk személyes kérdéseinek megválaszolásához.

 

Tachyon termékeinket így nem csak a fizikai síkon való alkalmazásuk mentén, hanem a spirituális fejlôdés perspektívájából is szeretnénk bemutatni. A Terra tachyonok társakként szolgálhatnak a személyes utadon és a mindennapokban valóságában is.

Felelôsségre való felhívás!

A Terra Tachyon termékek nem "hagyományos gyógyszerek". Nem "szüntetnek meg" dolgokat az emberekben mint ahogy a fájdalomcsillapítók teszik.

A Terra Tachyonok nem helyettesítik az orvos vagy gyógyító felkeresését, a termékek támogató segítséget nyújtanak. Minden ember a saját döntéseiért és életéért felelôs.

  Formák és jelentéseik  
Alkimista Nyíl

Támogatja a tisztánlátást, segít elcsendesülni és fókuszálttá válni, hogy azt tedd amit szeretnél. Szobában, ablakban, vagy az autóban felfüggesztve segíti a környezetedben történô dolgok tudatosítását. A testen alkalmazva vagy a test egy részére irányítva és mozgatva ugyanazt a hatást érjük el: tudatosságra ébreszt.

Bölcsek Köve

Az alkímiai szimbólumok, eljárásmódok és az anyagok erejét részét képezik és egyben képviselik is. A Bölcsek köve alkalmas a testi tudatosságod elmélyítésére és megfigyelésére, a testnek éltet adó erôk támogatására és megtisztelésére.

Napi 20 perces meditáció ajánlott, a kezeidet a kocka közelébe helyzeve. Dísztárgyként (megvilágított alap-lemezzel) inspiráló, megnyugtató pihenést elôsegítô.

 
 
Csillaggyû

A bolygók, a csillagok, a csillag objektumok és a galaxisok az energiák különbözô tulajdonságait szimbolizálják, ami az ôsi világ mítoszaiban is megtalálható. A csillagok emlékeztetnek Téged arra, hogy valódi kozmikus lény vagy, aki  jelenleg itt él a földön. Medálként viselve napközben a csillaggyûrû mély betekintést nyújthat számodra az észlelésed, viselkedésed és  körülményeid eredetét illetôen.

 

A hét minden egyes napját egy különleges csillagminôség támogatja -  bizonyos tulajdonságokat tükrözöl - fedezd fel magad!

 

A fekete csillaggyûrû a nôiesség, a fehér pedig a férfiasság képviselôjeként, segítenek, elvezetnek a belsô nôi és férfi aspektusaid nagyobb tudatosságához és egyensúlyához.

Javaslat: az egyensúly elérése érdekében tarts a kezeidben egy-egy csillaggyûrût (nôk: a fekete a jobb kézben / férfiak: a fekete a bal kézben).

Kozmikus szet
Yin-Yang szet
 
Csillagkapu Gömb

Könnyen beintegrálható a saját energia~mezôdbe, tartós támogatást nyújt a legnagyobb hatás elérését elôsegítve. Minden Tachyon Csillagkapu Gömb vevô és adó is egyben. Mint ahogy már tudhatod, a Csillagkapu önmagában is nagyon erôs. A Tachyon Csillagkapu Gömb még erôteljesebb hatást fejthet ki, mivel a Tachyon energia egyik fô funkciója a feltöltés és megerôsítés.Ennek a terméknek a tulajdonsága toöbbek között  a dolgok rendezôdésének elôsegítése, a gyógyítóképesség aktiválása, az egyensúly kialakítása és az energiák harmonizálása, növeli a fizikai és energetikai test frekvenciáját, megtisztítja és megóvja az aurát a negatív energiáktól.

 
Csillagpálca

Van egyfajta ‘pálca’ a testedben: a gerinc. A gerinc állapota és helyzete elengedhetetlen az egész test számára és nem utolsó sorban személyes  fejlôdésed szempontjából is  fontos , mivel a csakrák elôlrôl és hátulról  kapcsolódnak a gerincedhez. A csilllagpálcát függôlegesen a kezedben tartva segíti a gerinc kiegyensítését. Vízszintesen tartva harmonizálja bal és jobb agyféltekét. Különleges funkciója, hogy - a test körül egy bizonyos távolságban mozgatva- megtisztítja a körülöttünk lévô energetikai testet.

 
DNS Aktivátor

Szándékaink és döntéseink megerôsítése

Céljaink fókuszban tartása

Tiszta kép Lelkünk eredeti tervérôl

DNS-ünk minden rétegének aktiválása

DNS-ünk újraprogramozása

Tudásunk és képességeink aktiválása amit elôzô vagy párhuzamos életeinkben szereztünk.

Aktivátor I

(téglatest) Személyes/egyedüli használatra

Aktivátor II

(gömb) Csoportos vagy családi használatra

 
Electrixx

Elektromos viharok köztudottan nemcsak a természetben hanem az agyban is elôfordulhatnak. A mesterséges elektromosság, amit a modern élethez és készülékeihez generálunk, különböznek a biológiai elektromosságtól. A motorok és kábelek körülötti elektromágneses terek interferálhatnak az emberi testtel és annak energetikai rendszerével ami kimerültséget okozhat.

Az Elektrixx-et arra tervezték, hogy a mesterséges elektromosság minôségét javítsa otthonunkban vagy az irodában a biztosítéktáblára vagy a megszakítókra helyezve.

Harmonixx

A hang az emberiség egyik esszenciája (a hang az egyik alapvetô dolog az emberek számára). A Földön mindenhol megtalálható a ritmus és a hang, éneklés és a hangszereken való játék élvezete. A Harmonixx képes a zenében felerôsíteni a felhangok sorát és elérhetôvé tenni az emberi test számára. A zeneterápiának hosszú története van, a gyógyulást is több szinten támogatja. Hangszórókon és hangszereken egyaránt hasznalható

Hydrolixx

A víz mindenütt jelen van - az égen, tavakban, folyókban, az óceánban, az emberi testben és a talajban is. A csapból is ez folyik. A legtöbb csapvíznek nincsen energetikai tulajdonsága - csak a víz vegyülete. A Hydrolixx energetikailag felfrissíti és regenerálja a vizet. A legjobb módszer a bejövô fô vezetékre való erôsítése, így energetizált vizet biztosít az egész lakásban.

A Hydrolixx-ot a testen is viselhetjük, hogy tisztítsa és energetizálja a test-folyadékokat

 
 
 
Elemek Kapuja

"Az Elemek Kapujának is nevezett Portál, üvegpiramisokkal kiegészített, masszív bükkfából készül. Alakja templomhoz hasonlítható. Összeköti a tachyon-energiát a négy elem (Föld, Tûz, Levegô, Víz), valamint az arany (szoláris energia), az ezüst (lunáris energia), az életfa (az ember spirituális útjának szimbóluma) és a negyedik dimenzió, az idô (minden anyag keletkezésében fontos szerepet játszó tényezô) minôségeivel, kiegyenlíti és harmonizálja az egész emberi rendszeren belül."

 
Életfa
Planetáris szet
Transzformációs szet

Ezt a nagyon régi -Kabbalából származó-szimbólumot 3D-s formában tervezték. Az emberiség mindenféle fát szeret. Lehet, hogy még az agyadban lévô fa-szerû- Neuronoknak nevezett- alakzat is eszedbe jut ilyenkor. 

Az Életfák leginkább a személyes teremtésed lehetôségét és a lelki, spirituális utad megtalálását támogatják.

 

A Naprendszer minden bolygója egy bizonyos minôséghez és színhez kapcsolódik. Ez a szett ötvözi az Életfa formáját és jelentését, valamint a hozzájuk kapcsolódó bolygók üzeneteit - minden napra egy Életfa.

 

A fekete Életfa a mély belsô felismeréseket és az átalakulást képviseli és támogatja. A fehér pedig a cselekvést. Ebben a szettben mély szinteken elindítják és támogatják a személyes  változást és átalakulást.

Javaslat: egyet viselj minden nap, majd cserélgesd öket.

 
Gömb

Egy nagyon ismerôs elemet képviselnek: a földet. Idônként nem szeretünk a földön lenni - rossz tapasztalatok, traumák vagy olyan helyzetek miatt, amelyek látszólag túlterhelnek minket. Amikor egy gömböt tartasz a kezeidben vagy akár csak az egyik kezedben, segít a traumák, a rossz tapasztalatok feloldásában, elengedésében és egy jobb élet megtalálásában itt a földön. A kis méretû gömb valamivel intenzívebb energiát áramoltat, mint a nagy. Támogatják továbbá a földelést és  a fókuszált tudatosságot is.

 
 
Karika

Egy lélek vagy, egy energetikai lény ami egy testnek hívott otthonban lakozik. A testrôl való gondoskodás mindennapjaink tudatos/öntudatlan feladata. A karika, mindhárom méretben, ezt a gondoskodást mélyíti el.

 

Ez a karika a legintenzívebb. A testnek azon pontjaira kell helyezni ahol éppen fájdalmat érzünk és gyógyítani/támogatni szeretnénk. Ha a bevágásokat a test irányába helyezzük, még erôsebb hatást fejt ki.

 

Ez a karika azok a számára ajánlott akik a könnyebb utat szeretik, akik mindenféle ráfordított figyelem nélkül szeretnék a testük egészségét/harmóniáját fenntartani. Egész nap viselhetô - lágy és támogató. A finomabb energiaáramoltatása miatt ideális gyermekek számára.

 

A testtel való tudatos munkához is fel lehet használni. Ideális a test egyes pontjaira helyezni meditálás közben, egy masszázs vagy akár sportolás után is kiválóan alkalmas a test relaxálására.

 

A szivárvány színei a csakra színeinek felel meg. Valószínû hogy az emberek azért szeretik a szivárvány színeit, mert azok az ideális állapotú csakrák jelképes tükrözôdései.

Javaslat:  két - három karikát helyezz az egyensúlyozni kívánt csakrákra. A csakrák gyengéd mozgása és ritmusa rögtön ráhangolódik a Tachyon energiára.

Kicsi
Közepes
Nagy
Csakra szett
Kúp

A kúp annak a jelképe hogy otthonodban vagy. Életed során ez számodra a test, amiben különbözô szinteken és módon helyezheted magad kényelembe. A csúcsát a test felé tartva a test egy nagyon kis területét nagyon intenzíven stimulálja. Különbözô terápiákra alkalmas (a kis vágatba növényi esszenciát vagy orvosságot is helyezhetsz).

 
Napcsillag

Ez a medál a tested és a galaktikus erôk és rendszerek közötti kapcsolatot képviseli.

Minden Tachyon-termékhez hasonlóan, ez is kiegyensúlyozza a teljes rendszered. Továbbá támogatja az egyéni képességeid kibontakozását egy öntudatosabb teremtés megvalósítása által. 

Tehát nemcsak Napcsillag, hanem a „kreatív nap” is egyben.

 
Piramis

A piramis az emberiség egyik ôsi formája és szimbóluma. Bizonyos mértékig arra emlékeztetnek hogy a Föld a mennyország egy része.

 

A kicsi áttetszô piramissal szobákban könnyen semleges vortexeket hozhatunk létre.

 

Egyes földi kultúrákhoz és helyekhez való kapcsolódásunkat vagy akár függôségünket is tükrözheti. A vele történô meditációval az adott kultúrában/helyen megélt múltunkat és ott megtapasztalt lenyomatainkat is felszínre hozhatjuk. Mindegyik szín egy bizonyos helyhez és kultúrához kapcsolódik.

Kicsi
Nagy
 
Kozmikus Piramis

Ez a piramis kiválóan alkalmas azok számára akik már a gyakrolatban is alkalmazzák a tudatosságot. Formája által emlékeztet, hogy ne ragadj bele az életbe, hanem légy rugalmas és kreatív. Kitûnô eszköz a változás segítésére - meditációval vagy vágyaid és céljaid listájának a piramis alá helyezésével. Terek tisztításánál és felfrissítésénél töltô, negatív energiákat semlegesítô hatású.

 
Szív

Mindig egyek vagyunk és valójában soha sem különülünk el egymástól.

Sokunkban él az a felfogás, hogy egyedül és elkünültek létezünk egymástól, és ez a félreértés hatalmas magányérzetet, elkeseredettséget frusztrációt es dühöt vált ki… A Terra Tachyon szívek feladata az egységünk és integritásunk felébresztésének segítése.

 
EMF Piramis

Ez egy Kozmikus Piramis az EMF Kiegyensúlyozó Techinka szimbólumával. Pár nappal az EMF kezelések után, meditáció közben a piramist kezeidben tartva, újra felfedezheted az elektromágneses mezôd és annak minden lehetôségét.

 
Selyem

A selyem, függetlenül attól, hogy milyen méretû, kényelmes viselet és egyben védelmet is nyújt. A selymet hosszú idôk óta ruhakészítésre használják. Ellentétben a sok szintetikus szövettel, ez a természetes anyag nem zavarja a test elektromágneses mezejét, Támogatja az összpontosítás képességét és a nyugodtságot. Alkalmas arra, hogy pihentetô alvást és kellemes, pozitív töltetû álmokat biztosítson az utazásaink során.

A selyemzsinórt minden korosztályú gyermek szereti. Hatását nagyon lágyan és finoman fejti ki.

 
Színek

A látható fény a széles frekvenciáknak csak egy kis része. Amit mi színeknek hívunk azok a látható fénynek bizonyos részei. A szín amit látsz (pl.: piros alma) az adott szín visszaverôdése. Az alma molekulái minden frekvenciát elnyelnek és csak azt verik vissza amit mi “pirosnak” hívunk. A fehér tárgyak minden fény illetve látható frekvenciát visszavernek és ezért látszanak fehérnek. A fekete tárgyak minden frekvenciát illetve színt elnyelnek.

A földi és a testi erô színe (1. Csakra)

Kezdés, Tûz és Bátorság, Impulzus, Éltetô, Fizikális, Akarat Erô

 

A kreatív tudatosság, szexuális kifejezés és az öröm színe. (2. Csakra)

 

A hangulatok és a letisztulatlan érzelmek színe, a Solar Plexus-hoz kapcsolódik. (3. Csakra)

Megrendíthetetlenség, Innováció, Eredetiség, Önbizalom

 

Az érzelmi tudatosság, kedvesség és kiegyensúlyozott szív színe. A különbözô szinteken történô pihenésre is alkalmas. (4. Csakra)

Elkötelezettség, Hûség, Együttmûködés

 

Az önkifejezés és az önfelismerés színe. A nyak és a váll területének egyensúlyához kapcsolódik. (5. csakra)

Derû, Nyugalom, Békesség

 

A belsô béke, a szabadság és a tudatosság színe. Az agy megnövekedett aktivitásához kapcsolódik és annak kiegyensúlyozását és harmonizálását szolgálja. (6. Csakra)

Kifejezô képesség, Folyékony Kommunikáció, Ôszinteség, Igazság

 

A tudatosság színe és az ahhoz vezetô út hogy eljussunk oda hogy tudatosságunk mindig meghatározó legyen. (7. Csakra)

Tudatosság, Fejlôdés, Bölcsesség

 

A bôség színe, amely a különbözô helyzetek és szintek lehetôségeiben jelenik meg.

Ragyogás

 

A földi mennyország és az isteni minôségünk hétköznapi megélését segíti. A lélek, az elme és az anyag összeolvadásához társítható szín.

Elkötelezettség, Érzékenység, Kedvesség, Lágyság

 

A kíváncsi tudatosság és globálisan kiterjesztett kommunikáció színe. A szív- és agyi tulajdonságok keveredéséhez kapcsolódik.

Kitartás, a tragédiák leküzdésére való képesség.

 

A láthatatlanba való elmerülés,  annak érzékelése és láthatóvá tételének a színe. A Kreatív folyamatok kezdetéhez kapcsolódik.

 

Új alkalmak, lehetôségek, valószínûségek és felfedezések színe. A különbözô szinteken történô örömteli változással kapcsolatos.

Fókusz, Egyensúly, Koordináció, Rendszer

 

A tudatalatti erejének a színe - hogy felismerjük és megfelelôen irányításuk, a többdimenziós lényként való fejlôdésünkért

(csak Csillaggyûrû formában kapható).

 

A Megtisztulásnak, tisztításnak és az árnyak valamint múltbeli problémák elengedésének a színe. A gyémántok tisztaságához kapcsolódik és egyúttal lelkünk eredeti lét-állapotát is szimbolizálja.

Az emberiség újraegyesítése, Teljesség, Beteljesülés

 

A cselekvés erejének és az ön-felelôsségteljesen adott és reakció színe. A megfigyelés tudatos folyamatához kapcsolódik.

Gyógyulás, Átalakulás, Helyreállítás

 

A tudatos átalakulás és a teremtés színe. A beteljesült ürességhez kapcsolódík amibôl minden anyag született/származik.

Újra-fókuszálás, Csend, Egyedül-lét, Tisztánlátás

Vörös
Sárga
Narancs
Zöld
Világos Kék
Zafír
Ametiszt
Topáz
Rózsaszín
Aqua
Opál
Fehér
Kristály
Lila
Vörös-Arany
Fekete