top of page
  • Szerző képelillasz.light

2021.07. 3-7. - Szíriusz~Csillagkapu




Július elsô hetében minden évben egy szent~energia~portál aktivizálódik a Föld és a Szíriusz csillag között, amely a fény~tudatosság és a spirituális fejlôdés lehetôségét kínálja számunkra.

A Nap és a Föld ilyenkor távol kerülnek egymástól, így a Nap energetikai hatása gyengébb a bolygónkon, ami által a Föld Spirituális Napjának nevezett Szíriusz Fény~csatornája erôteljesen érvényesülhet.

Ezalatt az idô alatt könnyebben tudunk a Szíriusz csillag magasabb frekvenciáira hangolódni, hozzáférhetünk fény~energiáihoz, és ha kinyitjuk magunkat, olyan üzeneteket, letöltéseket, fény~kódokat is fogadhatunk, amelyek segítenek tovább ébreszteni tudatunkat .

Éljünk ennek a csodálatos Fény~Portálnak a lehetôségével. Fejezzük ki tisztán szándékainkat, vegyük végre komolyan elhatározásainkat, céljainkat, ígéreteinket, hagyjunk fel végre kettôsséggel. Döntsük el végleg, hogy a Fényünket erôsítjük tovább ebben az életben, vagy visszük tovább a régi énünk alacsony rezgését. Ne dobálozzunk feleslegesen a változás nagy szavaival, ha kitartásunk energiájának hiányában üres szavakká válnak egos énünk domináns burkában. Érezzük zsigereinkben a változtatni akarás lélek~oldó lét~szükségét és tartsunk ki teljes alázattal Fény~magunk mellett. Kozmikus támogatást is kapunk mindehhez.


A szívünk az erô~központunk. Teremtésünk akkor lehet a leghatékonyabb, amikor hagyjuk, hogy gondolataink a szív szeretetteljes terébôl származzanak. Érdemes tehát erre helyeznünk a fókuszt a jelenlegi fénytudat~áramlás idôszakában is, hiszen a szíriuszi energia érzékelhetôbbé teszi a tiszta intuíciót, melynek székhelye a tiszta~szív. Alakítsuk át a bennünk lévô negativitást a szív~központunkból áramló spirituális fénnyel, hogy kinyílhassunk és kapcsolódhassunk szív~fényünkkel Szíriuszhoz. Érezzük, ahogyan a Fény szabaddá tesz minket. Engedjük, hogy az egész lényünk átitatódjon, és a földi szívünk teljességében összeolvadjon kozmikus szívünkkel.


Csakra és auratisztítással, meditációval, a harmadik szem aktiválásával segíthetjük ezeknek az erôteljes spirituális energiáknak integrálódását életünkben.

Vegyük fel bátran a kapcsolatot a szellemi vezetôkkel, a lelki segítôinkkel, az angyalokkal vagy a magasabb önvalónkkal megerôsítés és útmutatás céljából. Használjunk Terra Tachyonokat, amelyek az egész folyamat felgyorsulását segítik, ha nem állunk ellen. A Tachyonok birodalmában itt a Terrán a vilagoskék csillaggyûrû képviseli Szíriuszt. Természetesen bármelyik forma és szín támogatja ennek az idôszaknak a teljes kiaknázását.


Legyen ez egy varázslatos idôszak, egy új korszak kezdete az életünkben. Legyen bátorságunk túllépni saját korlátainkon, merjünk végre tatósan élni Fényünkben, a globális tudatossági szint emelése érdekében is. Fejezzük ki hálánkat ezért a csodálatos kozmikus támogatásért.


Szíriuszi~Fény~Áldások kísérjék minden tiszta szivû lélek útját.


Szeretettel:


~ Szabó Lilla ~

Intuitív Terapeuta



173 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page