top of page
  • Szerző képelillasz.light

Önszeretet





Mindaddig, amíg magadban hordozod az önsajnálat és az áldozat-szerep energiáját, érzelmi börtönbe zárod magad. Ez azt a blokkot hordozza magában, hogy nem érzed, nem érezheted önmagad szeretetét. Elzárod magad a Fénytôl, nem hagysz résnyi helyet sem a lelkedben, hogy észrevedd önnön fényed csodáját.

Kapaszkodsz a múltba, a múltbeli lenyomatok alacsony rezgésébe, a múltbeli sérelmekbe, a múltban elhangzott vitákba, másokat vagy magadat vádolod, kompromisszumot kötsz, mert nem engeded meg magadnak önszereteted kinyílását a szívedben, és mindaddig amíg ezt választod, magadhoz fogod vonzani a bántalmazó, negatív energiákat. Minden kifogást és terelést bevetsz, csak ne kelljen szeretni magad. Viszont másoktól elvárod, hogy figyeljenek rád, hogy szeressenek. Külsô visszaigazolásokba kapaszkodsz, zavaró energiákat kreálva ezzel az erô~teredben.


Ha kész vegy elengedni ezeket a blokkoló, önmegvalostításodat és önkiteljesedéset elfojtó energiákat, akkor hagyd abba a vádaskodásokat és a kifogások felhalmozását, mert mindez csak egy hatalmas terelés a lényegrôl. Saját fény~lényeged megtapasztalásáról. Ne vádolj tovább senkit, se a szüleidet, se a gyerekeidet, se a párodat, se a múltadat, se a társadalmat, se az életedet, se saját magadat.

Ne kapaszkodj tovább a múltadba. Értsd meg végre, nem az vagy, amit a múltban tettél, nem az, amit a múltban elértél, nem a falra akasztott diplomáid vagy éppenséggel azok hiánya vagy. Igen, a múlt formál minket, de nem határozhat meg. A múlt tanít, lehetôséget ad arra, hogy ön~magadra, fény~magodra ismerj a jelenben.


Fejezd be a játszmázásokat. Ne próbálj mindenre választ találni. Csak egyszer az életben próbálj jelen lenni, agyalàs és magyarázatok keresése nélkül. A válaszok majd megérkeznek, ha rezgésed a központodra irányul. Áramolj az élettel, adj esélyt magadnak arra, hogy abból a perspektívából is meglásd az életed, amelyben szereted magad. Próbáld meg, bátran. Ülj bele végre ön~magodba és fogadd el magad. Szeress bele egyediségedbe. Ne vesztegesd tovább az idôdet az önmagad ellen irányuló csatákra. Pihenj meg önnön~fényedben. Szeresd Magad a Mostban! Èrezd, hogy megnyugszol és magával ragad a belsô béke végtelen nyugalma. Megérkezel és elkezded végre érezni a szívedben az önmagad felé áramló szeretet erejét.


Tudatosítd, hogy az egyetlen dolog, ami a tiéd, az Te Vagy, Itt és Most, ebben a pillanatban.


És amikor tényleg szereted Magad, nem az elmédbôl, hanem tényleg, igazán szereted Magad a szívedbôl-lelkedbôl, és a zsigereidben érzed az öntisztelet fényét, akkor a teljes energia~dinamikád megváltozik. Megváltozik az energiád egyensúlya. Megváltozik a rezgésed, az energia polarizációd, és az azt körülvevô erô. Szív~központod kinyílik, önszereteted által képessé válsz átölelni az egész világot és megnyílni a hétköznapok apró csodáinak érzékelésére. A Fény mágnesévé válsz, elkezded magadhoz vonzani a bôség, az áramlás, a szeretet, az egészséges test energiáit, és többé nem akarsz már mindenen gondolkozni, mert tudod, hogy az intuícióid tisztán vezetnek téged a teljességben, egyszerûen végre élni kezdesz és megengeded magadnak a Jelen~létben áramlást, a Fényben való megnyilvánulást.


Szeretettel:


~Szabó Lilla ~

Intuitív Terapeuta


Kép: Jaya Prime Art

208 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page