top of page
  • Szerző képelillasz.light

Szuperhold - a lelki újjászületés lehetôségével




A Májusi Szuperhold energiáiban ismét önvizsgálatot tarthatunk, mik azok a lelki terhek, elfojtások, amikhez még mindig ragaszkodunk, és mélyebb szinteken is megérthetjük mi az, ami miatt nem tudjuk feltétel nélkül szeretni magunkat, megélni a Jelen~lét-et és élvezni életünket az Itt és Most-ban.

Belsô vívódások, régi sebek, megválaszolatlan kérdések kerülhetnek felszínre, melyek oldása során megtörténhet a mély belsô átalakulás, amely segítségünkre lehet abban, hogy optimistán jelen legyünk és pozitív gondolatokkal tudjuk vázolni a jövônk képeit magunk elé. Ebben az érzelmileg és lelkileg megterhelô idôszakban, azt hiszem, erre most igazán nagy szüksége van mindenkinek.


Lélegezzünk mélyeket, és engedjük, hogy a jelen pillanata az elengedés buborékává váljon, amelyben lehetôségünk van feloldani, átalakítani, elengedni minden olyan 3D-s, sûrû, alacsony rezonanciával bíró, negatívnak minôsülô energiát, ami nem szolgálja már kristály~tudatosságunk fejlôdését, és nem a legtiszábbb és legmagasabb szintû Fényt képviseli. Kozmikus~fényünk szent helyet teremt a szívünkben itt a földi síkon és lényünk minden dimenziójában. A Hold megsokszorozódott energiáiban intuitív portálunk nyitva áll a fénytudatos információk befogadására. DNS-ünk fénykódjait összhangba hozhatjuk a Kozmimus Szív és Földanya Szívének frekvenciáival. Kifejezhetjük szándékunkat a sejtszintû átalakulásra, amely által minden egyes sejtünket felszabadíthatjuk a korlátokban való gondolkodás illúziója alól. A csodálatosan ragyogó Hold fénye tökéletes emlékeztô számunkra, hogy a határtalan szeretet és fény az otthonunk.


Felettes énünkkel kapcsolódva végérvényesen megerôstíhetjük szándékainkat:

Készen állunk arra, hogy elengedjük a negatív lenyomatainkat. Készen állunk arra, hogy félelem nélkül éljünk. Készen állunk arra, hogy feltétel nélkül szeressük magunkat. Készen állunk arra, hogy teljes szívvel éljünk. Készen állunk arra, hogy a boldogságot válasszuk. Készen állunk arra, hogy megéljuk a jelen pillanatot. Készen állunk arra, hogy megtaláljuk a saját igazságunkat. Készen állunk arra, hogy belépjünk az isteni önvalónkba. Készen állunk arra, hogy beleálljunk a saját erônkbe. Készen állunk arra, hogy a kozmikus szívünkkel teremtsünk. Készen állunk arra, hogy létrehozzuk a saját valóságunkat. Készen állunk arra, hogy ragyogjunk. Személyes és kollektív tudati szinteken is.

A szuperhold varázslatos ragyogásában emlékezzünk arra, hogy a Fény csatornái vagyunk.


Áldott legyen újjászületésünk a Határtalan~Fény szentségében.



~Szabo Lilla~

Intuitív Terapeuta






115 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page