top of page
  • Szerző képelillasz.light

Hogyan hatnak a tachyonok?

Frissítve: 2020. márc. 25.




Kiegyenlítôen, összerendezôen, aktiválóan és feloldóan. Hatásuknak ez a legegyszerûbb magyarázata. E hatást nagyon sok szinten alkalmazhatjuk és mélyíthetjük el, ezért nemcsak testi, hanem érzelmi és lelki szinteken is használhatjuk e termékeket. Mindegy, hogy a termék használója mit akar megváltoztatni vagy támogatni, megérteni vagy megteremteni a saját életében, a tachyonok a segítségére lehetnek e törekvésében. Minél gyakrabban hord egy medált, vagy használ más terméket, annál gyorsabban és könnyedébben érheti el a kívánt eredményt. Amint egy TT- terméket kézbe vesz, vagy a nyakába akaszt, az olyan, mint egy önkéntes, tudattalan meghívás a tachyonok felé, hogy hatást gyakoroljanak a testére. Általában a következô történik a használat során:

  1. A tachyonok reagálnak az emberre és oda áramlanak a fizikai testben, ahol a támogatás szükséges és a legsürgôsebb.

  2. Az egész ember energiaháztartását kiegyenlíti, s e hatás a fizikai és finomanyagi testeket is érinti.

  3. Egyéni képesség és tempó szerint aktiválódnak és hatványozódnak azok a területek, amelyek az egyensúlyból kizökkentek.

  4. A tachyonok ösztönzôleg hatnak ránk atekintetben is, hogy ezekkel a területekkel foglalkozzunk, és, hogy a mögöttes témát is felismerjük.

  5. Ezután következik a probléma megoldása, az egyensúlyvesztett állapot feloldása az adott területen.

Amint az ember azt a tachyon-mennyiséget felvette, amennyi neki az adott pillanatban jót tesz, vagy ami az adott témát feloldotta, a tachyon-termék abbahagyja az energiaátadást.

Az 1-4. lépések mindenféleképpen és közvetlenül megtörténnek akkor is, ha ezeket tudatosan nem érzékeljük. A 3. lépésben lévô aktiválás során – hasonlóan a homeopátiához – a tünetek elôször felerôsödhetnek. A 4. lépés tudatos érzékelése az ember készenléti állapotától és egyéni érzékenysége fokától függ. Az 5. lépésnél van a legtöbb idôre és türelemre szükség.

A TT-termékek használata során minden felhasználó csak annyi tachyon-energiát kap, amennyire éppen szüksége van a kiegyenlítôdéshez, az aktiváláshoz vagy a megoldáshoz / (fel) oldáshoz. A hatóelvek alapján mindenki, aki az életének bármely területén minôségileg változtatni vagy javítani szeretne, a saját tempójának megfelelôen eredményesen tehet magáért. A tachyonok egyetemes hatásai a legkülönbözôbb területekre terjednek ki: az egész testre, a test speciális, problémás helyeire/zónáira, az érzelmekre, a gondolkodási struktúrákra és mintákra, a lelki megélésekre és az érzésekre, azaz mindenre, ami az ember személyiségét és egyediségét alkotja. Elképzelhetjük a tachyonokat egyfajta vadul pörgô, „rendteremtô erô” sokaságának, amelyek érkezésükkor megkezdik a „takarítást”. A vizualizáció nem töri meg a hatást, épp ellenkezôleg – minél pontosabb és színesebb a kép a munkálkodó tachyonokról, annál intenzívebben segítik a belsô erôk aktiválását, amelyet eleve támogatnak.


/ Martina Bochnik • Tommy Thomsen /

15 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page