top of page
  • Szerző képelillasz.light

Az Önvalóhoz vezetô út

Frissítve: 2020. márc. 25.


Kép: Balogh Endre Art



Annak ellenére, hogy ebben az évben is a legnehezebb kihívásokon, kudarcokon és csalódásokon mentél keresztül, nem engedted, hogy legyôzzenek, nem azonosultál velük. Bátran folytattad utad a béke, a céljaid, az áldások, az öröm felé. Nem adtad fel

a szívedet, a szeretetet és a fényt. Vannak viszont olyan helyzetek, amikor tényleg hagynod kell, hogy minden szétessen, amikor abba kell hagynod az a harcot, amit azért az életért folytatnál, amit már kinôttél. Idônként az áttöréshez leépítésre van szükség. Teljes káosszá kell válnia számodra ahhoz, hogy az élet átirányíthasson az igazi utadra. Bízz abban, hogy minden rendben lesz, még akkor is, ha nem látod hogyan. Egy ideig minden zavarosnak és nehéznek tûnhet majd, tele vagy félelmekkel, és elveszettnek érezheted magad. De tudod nagyon jól, hogy a régi lenyomatok, régi beidegzôdések ideje lejárt, érzed lényed minden sejtében. Minél jobban ragaszkodnál a múlthoz és a régi szokásaidhoz, annál nehezebb lenne az átmenet az újba. A Most-ban élni, jelen lenni a pillanatokban létfontosságú. Idônként, amikor az életben minden negatívnak tûnik, akkor érdemes változtatnod az észleléseden, felfogásodon. Emelkedj felül a bizonytalanságon. Emelkedj felül a veszteségeken. Emelkedj felül a félelmeken. A változás sötét alagútja a lehetôségek fényéhez vezet, de elôször át kell menned rajta.


Íme néhány segítô, támogató gondolat, ami felgyorsíthatja és megkönnyíteni a tudati változásod folyamatát:


1. Hangolódj a Természetre és Földanyára

Tölts annyi idôt a természetben, amennyit csak tudsz. Amíg a természetben vagy lélegezz hosszan és nagyon mélyeket, engedd, hogy ezáltal belsô tested is feltöltôdjön. Figyelj a körülötted lévô részletekre, engedd, hogy a szíved és a magasabb szintû tudatosságod megnyíljanak. Használd az összes érzékszerved: vedd észre az illatokat, látnivalókat, tapints, érezz, tapasztald meg az ízeket, ha van rá lehetôség, és mindenképp fogadd be a hangokat. Érezd a békét. Érezd, ahogy a szíved összekapcsolódik Földanya szívével. Engedd, hogy a lelked megújuljon ebben a csodálatos energiában.



2. Tiszteld magad...

Te vagy az egyetlen, aki meg tudod változtatni a történeted, és ezt teszed, amikor megváltozik a magadhoz fûzôdô viszonyod is. Az önbecsülés, öntisztelet alapvetô fontossagú a fejlôdés folyamatában. Tartsd tiszteletben a tested, amikor szünetet kér. Tartsd tiszteletben az elméd, amikor pihenésre vágyik. Tartsd tiszteletben a lelked, amikor egyedül szeretne lenni egy pillanatra. Engedj el mindent, ami már nem képvisel téged és nem méltó hozzád, az önnön fényed ragyogásához. Ezáltal egyszerûbb ráhangolódni a kozmikus energiákra, rálépni a személyes fejlôdésed következô szintjére, megtapasztalni a Fény magasabb frekvenciáit.


3. Vedd körbe magad lélek~felelôsségteljes, belsô fény~tartással bíró emberekkel,…

…akik a rájuk zúduló napi kihívások és megoldandó földi feladatok mellett is képesek az ôszinte tiszteletre és szeretetre, képesek megtartani lélek~békéjüket, képesek az öröm energiáját megélni, képesek jelen lenni a szívükkel, akikben az élet szentsége iránti alázat még él, akik a tudatosságot választják a mérgezô érzelmi drámák helyett, akik a kozmikus szeretethálóra kapcsolódott fényszálaikkal gyógyultan, fényben járva élik meg szent földi utazásukat, elôsegítve ezzel Földanya gyógyulását is.



4. Hangolódj a pozitív dolgokra

Gondolataidon, szavaidon, érzéseiden keresztül nemcsak a világról való észlelésed alkotod meg, hanem testedre és egészségedre is hatsz. Ennek a három fontos elemnek a frekvenciája szorosan összekapcsolódik. Összhangban kell lenniük, egyenlô amplitúdóval és rezgés szinttel kell rendelkezniük ahhoz, hogy a kívánt harmóniát életed minden területén könnyen elérd. Kezdj el tehát pozitív, szeretô gondolatokra, szavakra, érzésekre hangolódni.



5. Válts az Öröm frekvenciájára

Érezd jól magad. Èrezd magad csodálatosan. Higgy a saját jelenléted erejében. Változtasd meg a dolgokhoz való hozzáállásod. Azokra a dolgokra fókuszálj, amitôl jól érzed magad. Tökéletesítsd a fókuszod.

Mosolyod Belsô~Békébôl fakadjon. Nevetésed Belsô~Örömbôl áramoljon. . Szeresd magad feltétel nélkül... Ha ezeket teszed, összehangolod magad a végtelen lehetôségekkel és a vibrációs szintedet a határtalan bôség frekvenciájára hangolod.


6. Fókuszálj a gyógyulásra

A betegség és a fájdalom nem más, mint a negatív érzelmek kiterjedése a testre kivetülve. A félelmek, az aggódás, a harag, a túlgondolkozás, a sok apró negatív beidegzôdés és reagálás, millió önmarcangoló, önlebecsülô gondolat, mondat és elfojtás, ami annyira beprogramozódott már, hogy észre sem veszed,... mind-mind hozzájárulnak a test megbetegedéséhez. Amikor elkezdesz komolyan munkálkodni ezek elengedésén, felszabadítod az Azonnali~Gyógyulás áramlásához szükséges energiákat. Nagyon fontos megértened azt, hogy önelfogadás és önszeretet nélkül nehezebb, igazából nem létezhet teljes gyógyulás. Érkezz hát meg szíved szeretet~rezgésébe, és engedd, hogy a gyógyulás elkezdôdjön. Emlékezz: szeretet~szív, gyémánt~tudat és fény~lélek VAGY.


7. Légy hálás

A hála frekvenciájára hangolódva növeled tudatosságod rezgésszintjét.

Képesnek lenni arra, hogy szívbôl hálás légy, olyannyira, hogy egész lényedet átjárja a hála felemelô érzése és köszönetet mondj elôre, mielôtt kérésed megvalósulna, Hited egyik legerôteljesebb kifejezôdése. Magasabb szintû megnyilvanulás jele, amikor ki tudod mondani a kôvetkezô szavakat azoknak címezve, akik becsaptak, hazudtak, elárultak, összetörték a szíved: Köszönöm, hogy megerôsítettek engem. Köszönöm, hogy segítettetek realizálni és tudatosítani saját lélek~tisztaságom Határtalan~Fényét.



8. Fogadd el az érzéseidet

Az élet keresi a kifejezési formákat, keresi önmaga kifejezôdését az érzéseiden keresztül is. Légy tanúja az érzéseidnek, ismerd meg ôket. Ne hozz létre falakat az érzelmi testedben megjelenô részeid között a minôség~különbségeik miatt. Fogadd el ôket. Érzelmeid egységet alkotnak, a negtívakat is beleértve. Részei az egésznek… Nem arról van szó, hogy azzá kell válnod, csak fogadd el, hogy a 3Ds emberi program részei. Abban a pillanatban, amikor megszületik az elfogadás, megjelenik a túllépés, szabaddá válás lehetôsége. Az elfogadás teremti meg az egységet, az egység ereje által pedig nem vagy mar többé kiszolgáltatva saját negatív érzelmeid uralmának. Szabadon dönthetsz életre kelted-e ôket energiát adva nekik, vagy hagyod ôket inaktívan szunnyadni lélek~programodban.


9. Figyelj befelé

A spirituális~ébredés egy belsô folyamat és munka. Mélyreható belsô ismeretekbôl fakad, amely sokkal több - nem csak egy fizikai, látható 3D-s világban történik-, mint amit a legtöbb ember képes érzékelni. Az ébredés folyamata megvilágítja a szívedet, és kapcsolatba hoz a saját személyes bölcsességégeddel, a tudatosság magasabb áramaival és a kozmikus energiaforrás ôsi ismeretével. A cél az, hogy a fény személyes mátrixát a legmagasabb frekvencián tartsa. Amikor fizikai és energetikai tested a lehetô legmagasabb szinten mûködik, akkor képes vagy a fényt információként, tudásként és bölcsességként értelmezni és csatornázni. Hagyd, hogy intuícióid elvezessenek a szíved belsô szentélyébe , az Ôsi~Tudás Fény~Templomba . Érezd a végtelen békét és a feltétel nélküli szeretet erejét. Légzéseden keresztül engedd, hogy ez a magas frekvencia átjuthasson az egész lényedbe, és megtisztítson az aurikus mezôdben lévô akadályoktól, karmikus és egészségtelen energetikai lenyomatoktól. Hagyd, hogy ez az erôteljes energia aktiválja a DNS fény~kódjaidat, amelyek automatikusan új fizikai és mentális összehangolódást hoznak létre a Kozmikus~Erôkkel.


10. Légy tudatában az unviverzumból érkezô isteni jeleknek

Az univerzum minden nap jeleket küld neked az alvásodon, az idôvonaladon, a beszélgetéseiden keresztül, a rádióban, a felhôkben, látomásokban és még sok más módon. Figyelj rájuk, és rakd össze ôket. Észre fogod venni, hogy rendszert alkotnak. Az univerzum kommunikál veled. Az univerzumból érkezô isteni jelek mindegyike hihetetlenül erôteljes lehet. Légy nyitott a befogadásukra. Annak ellenére is, ha néha összezavarodhatsz a jel meghallását vagy elfogadását illetôen, mivel egyesek kevésbé egyértelmûek, mint mások. Ha mersz bátran egy nagyot ugrani a hitedben, akkor növeled a lelki tudatosságod, és jobban bízol majd az intuícióidban. De! Ne ülj és várd, hogy a világegyetem jeleket küldjön számodra, ez nem így mûködik. Az univerzum arra az energiára reagál, amelyet szándékaidon keresztül bocsájtasz ki az univerzumba. A legfontosabb az, hogy a jelenben maradj. A lelked és az univerzum csak akkor tud igazán kommunikánil, amikor a jelen pillanatban vagy.


11. Emlékeztetô

Hazafelé vezetô utad lényege: az önmagadba~önvalódhoz~önnön teljességedhez, a belsô~istenhez, a kristálytiszta határtalan fény és belsô béke állapotának felismeréséhez és rezgésszintjéhez való visszatérés. Te teremted meg azt az utat, amely egyre közelebb visz ezekhez. Emlékeztetve magad ezekre, magabiztosságot adhat és könnyeden átsegíthet a kihívásokkal teli idôkön.




Amint megtaláltad a kapcsolatot az eredeti forrásoddal, a világegyetemmel, szabad vagy. Kitartásod eredményeként az egész rendszered frekvenciája magasabb szintre emelkedett. Eljött az idô az áldások és csodák megtapasztalására az életed minden területén.


~Szabó Lilla~

Intuitív Terapeuta

222 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page