top of page
  • Szerző képelillasz.light

A Tudatosság változása

Frissítve: 2020. márc. 25.



Lineáris idôkeretünk a tudatosság változásával felgyorsult... Napok, hetek, hónapok, évek suhannak el szinte észrevétlenül…Viszont bármilyen gyorsan is pereg ki ujjaink közül az idô látszatvalósága, az Élet - továbbra is -tanít ! Tanít bátornak lenni, tanít szeretni, együttérezni, önmagunkért kiállni. Megtanít erôsnek, kitartónak lenni, de ugyanakkor alázatosnak is maradni. Tanítja a változást, a változás lehetôségét mindannyiunknak.

Megtanuljuk -sokszor keserves megtapasztalások árán-, hogy a változáshoz nem elég a régi lenyomataink felismerése és feloldása, alapfontosságú a régi teljes kitisztítása is. Helyet kell teremtenünk az újnak.

A sorsváltás (karmaváltás dimenzióváltás), nem történhet meg úgy, h a régi darabkákra ráépítjük az újat.

Ez elôbb-utóbb újabb torzulásokat, nehézségeket, kihívásokat fog magával vonzani.

Meg kell érkeznünk az újba, teljesen feladva a régi, többé nem építô minôségeket.

Az új integrálódásával, a mentális fókuszunk átalakításával, a gondolataink rendszerezésével, belsô korlátaink lebontásával, és azok átlépésével lehet teljes a változás, hogy új terek, lehetôségek nyilhassanak meg elôttünk, és az új frekvenciára való hangolódások megtörténhessenek, hogy a bennünk aktivizálódott, életre kelt Fénynek megfelelô rezgés~tudatossággal rendelkezô otthona lehessünk.

~Szabó Lilla~

Intuitív Terapeuta


26 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page