top of page
  • Szerző képelillasz.light

8 ~ 8 ~ Fényportál






Az év 8. hónapjának 8. napján minden évben egy kozmikus együtállás jön létre, amelyet „Oroszlán Kapu”-nak hívnak. Ez egy megnövekedett kozmikus energia áramlás idôszaka, amely a fizikai és a spirituális birodalmak között áramlik. Az Oroszlán Kapu energiája idén Július 26-tól Augusztus 12-ig nyílik meg, az energia csúcspontja pedig Augusztus 8-án.

A Fényportál akkor aktiválódik, amikor a Nap, a Szírius csillag és a Föld az ég meghatározott pontjain mozognak, és egy olyan kozmikus együttállást hoznak létre, amelyre mindannyian ráhangolódhatunk és összekapcsolódhatunk. Ez a fokozott energia, a Legfelsõbb~Fényünk teljességének felebresztése, és az Isteni mivoltunk fizikai formában való megtestesítének a megerôsítése.

A korlátaink átlépésérôl és a sûrû anyagi, fizikai világról való átállásról szól, amely a kristály~tudat, a létezés és a fény új paradigmájába vezet.

Ez az energia elindít egyfajta új harmonikus összehangolódást, és mély egyensúlyt teremt a szív~tudat~lélek bölcsessége között. Amikor a szív és a tudat egyesül, a Legfelsôbb~ Szeretet központban és összhangban van az eredeti lélek~igazságunkkal , akkor beléphetünk ebbe az új paradigmába.


Akik igazán kész vannak a változásra, használják fel ennek az erôteljes napnak a kozmikus töltését. A mai nap folyamán a bolygónkra érkezô fény~kódok, felgyorsíthatják, segíthetik tudatosságunk kiteljesedését, megerôsödésünket a Fényben, kozmikus gyökereinkben. Felszabadulhatunk az alacsonyabb, sûrûbb anyagi rezgésektôl, helyet teremtve ezáltal magasabb dimenziók befogadására. Megérkezve, beleállva szívünk határtalan erejébe, a teremtésünk hatékonysága megsokszorozodva emelkedhet újabb lehetôségek szintjére, egyensúlyt, kiegyenlítôdést, bôséget hozva életünk minden területére. Lélek~Fényünket a szeretet univerzális szintû megnyilvánulásának a kristály~mátrixára emelhetjük. Kifejezve szándékunkat Fény~Testünk teljes aktiválására, a végtelen fény, szeretet és tisztaság frekvenciáinak gyógyító csarnokába léphetünk be.


Legyünk türelmesek magunkkal és az esetleges testi tüneteinkkel, hiszen ezeknek a csodálatos lehetôségeknek az integrálódása történik, elôkészítve a teret a mindennapi életünkbe való megvalósításának.

Ebben az idôszakban hasznos a világoskék Terra Tachyon Csillaggyûrû viselése, mivel ez a Szírius csillagot képviseli, és ha esetleg még specifikusabb energiát kívánunk létrehozni, a topáz TT Csillaggyûrû nagyszerû választás, mivel a Napot reprezentálja.


Itt az ideje, hogy belépjünk a Szeretet, a Fény és a Tudat magasabb regzésszintjeinek megtapasztalásába ... Személyes és kollektív szinteken is.


Áldás.


~Szabó Lilla~

Intuitív Terapeuta


47 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page