top of page
  • Szerző képelillasz.light

2020~0202 Áldásai



2020. február 2-án sok idô után elôször találkozhatunk újra egy palindróm dátummal: 0202.2020 (a numerikusan kiírt dátum megegyezik oda-vissza ).

Ez igazából nemcsak egy palindromikus dátum, mivel az eltérô kultúráktól és a dátum megírásának módjától függetlenül is megtartja visszatükrözô minôségét: é/h/n, h/n/é, n/h/é. 2020~02~02 nem csupán egy különleges szám, hanem egy nagyon egyedi és erôteljes nap is egyben. Az "imbolc nap" a Napforduló és a Napéjegyenlôség közötti felezôpont, valamint a Föld~Anya ünnepe, a "megtisztulás napjának" is hívják. Európában hivatalosan "Gyertyaszentelô" ünnep, a Fény fesztiválja - ez jelképezi a természet kinyílását, a fejlôdést, és a tavasz tiszta fényének megjelenését, a lélek újjászületésének az idejét. Ez a megújulás, a rejtett lehetôségek, a Föld felébredésének és az élet~erô megerôsödésének ígéretét jelenti. Itt az ideje, hogy elengedjük a múltat, és a jövôre nézzünk. Tisztítsuk ki a régit, megteremtve mind a külsô, mind a belsô teret az új kezdethez.

Ezt meglépve könnyebben megismerhetjük ôsi tudásunkat és bölcsességünket, intuíciónkat. Alkalmas a mai nap a szándékaink megfogalmazására és a magunkra, a befelé irányuló munkára, valamint kívánságok kifejezésére vagy felajánlások tételére.

Ez a nap egy lehetôség arra, hogy sejtszinten megtestesítsük a forrás~energiával való egyesülés kristály~kódját, hogy túllépjük a jelenlegi valóság-felfogásunkat, átírjuk idepályáinkat és sejtképességünket, értelmezük és felhasználjuk a forrás~energia frekvenciáit, folytassuk annak megértését, hogy mi is az Isten~Ember létezése valójában. Ami a legfontosabb, a mai nap energiái intenzíven támogatják annak lehetôségét, hogy belépjünk a szív~központunk kristály~portáljába, és integráljuk kozmikus~fény~kódjainkat az egész rendszerünkben, ami azt jelenti, hogy mostantól a test~lélek~tudat egysége az életünk minden területén a Fény és a Szeretet magasabb frekvenciáin nyilvánulhat meg.


~Szabó Lilla~

Intuitív Terapeuta

5 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page