top of page
  • SzerzƑ kĂ©pelillasz.light

2020~12~21 ~ Téli NapéjegyenlÎség



Ahogyan az elĂŽzĂŽ Ă­rĂĄsomban is emlĂ­tettem mĂĄr, egy nagyon erĂŽteljes sorsfordĂ­tĂł idĂŽszakon megyĂŒnk keresztĂŒl. A közeledĂŽ TĂ©li NapfordulĂł ĂŽsidĂŽk ĂŽta egy erĂŽteljes FĂ©ny~PortĂĄl. Az ezalatt törtĂ©nĂŽ kozmikus összehangolĂłdĂĄs egyfajta gyorsulĂĄst eredmĂ©nyezhet lĂ©lek~szinteken is, Ă©s lehetĂŽvĂ© teszi a rĂ©gi Ă©s az Ășj frekvenciĂĄk közötti ĂĄtmenet "felgyorsulĂĄsĂĄt". Az idĂ©n mĂ©g mĂ©lyebbre hatĂł energiĂĄk megtapasztalĂĄsĂĄra szĂĄmĂ­thatunk. IntenzĂ­v ĂĄtalakulĂĄst katalizĂĄlhatnak azok szĂĄmĂĄra, akik kĂ©sz vannak rĂĄ szĂ­vben-lĂ©lekben-tudatban.

A kulcs tovĂĄbbra is a mĂ©lysĂ©geiben megtisztult szĂ­v~központunk nyitottsĂĄga. Az Ego mĂ©g mindig sokak szĂĄmĂĄra prĂłbĂĄlja irĂĄnyĂ­tani a helyzetet, ami bonyolultabbĂĄ teszi a rĂ©gi, elavult köntösĂŒnk vĂ©gleges letĂ©telĂ©t Ă©s a megtisztult, Ășj tudatosabb frevenciĂĄkban megnyilvanulĂł fĂ©ny~rĂ©tegĂŒnk magunkra öltĂ©sĂ©t Ă©s integrĂĄlĂĄsĂĄt. A Naprendszer szintjĂ©rĂŽl Ă©rkezĂŽ energiĂĄk egĂ©szen az emberi sejtszintekig hatnak. EgĂ©sz energia~rendszerĂŒnk megĂșjulĂĄsĂĄra van lehetĂŽsĂ©g. A Galaktikus Maghoz igazodĂł bolygĂłtestek lehetĂŽvĂ© teszik az elalvult, torz hologramok szintjeinek összeomlĂĄsĂĄt, az Ășj alapokon nyugvĂł szemĂ©lyes Ă©s kollektĂ­v FĂ©ny~mĂĄtrixok aktivalĂłdĂĄsait. Tudjuk, hogy ennek az eltorzult valĂłsĂĄgnak szĂ©t kell esnie, hogy magasabb egysĂ©gbe kerĂŒlhessĂŒnk galaktikus, univerzĂĄlis Ă©s forrĂĄsbeli eredetĂŒnkkel. UtazĂĄsunk következĂŽ szintjĂ©re vagy szakaszĂĄra lĂ©pĂŒnk, lĂ©phetĂŒnk, ha kĂ©pesek vagyunk feladni a rĂ©gi emberi limitĂĄlt gondolkodĂĄsmĂłdot, ha merĂŒnk vĂ©gre szĂ­vĂŒnk teljes nyitottsĂĄgĂĄval Ă©s hatĂĄrtalansĂĄgĂĄval bĂ­zni. Adjunk egy esĂ©lyt az Ășjnak, meg akkor is ha ehhez sokaknak olyan szintĂ» bizalomra Ă©s tudĂĄsra van szĂŒksĂ©g, amely meghaladja a korĂĄbbi szinteket. Merjuk vĂ©gre szorosan integrĂĄlni Ă©s összekapcsolni földi Ă©letĂŒnket a galaktikus FĂ©ny~eredetĂŒnkkel.


A TĂ©li NapfordulĂł- a FĂ©ny ĂșjjĂĄszĂŒletĂ©se-, örökkĂ© hirdetni fogja, hogy a sötĂ©tsĂ©g felett mindig ĂșrrĂĄ lehet Ă©s lesz a vilĂĄgossĂĄg: a Nap fĂ©nye örök Ă©s legyĂŽzhetetlen, akĂĄrcsak a Tiszta~LĂ©lek fĂ©nye. Ez az idĂŽszak magĂĄban hordozza szĂĄmunkra is az ĂșjjĂĄszĂŒletĂ©s lehetĂŽsĂ©gĂ©t, amikor tudatosan vĂĄlasztjuk a FĂ©ny Ă©s a SzĂ­v ĂștjĂĄt, Ă©s hatĂĄrolĂłdunk el a negatĂ­v emberektĂŽl Ă©s energiĂĄktĂłl, tudatosan zĂĄrjuk ki a sötĂ©t, alacsony frekvenciĂĄjĂș rezgĂ©seket a mindennapi Ă©letĂŒnkbĂŽl, Ă©s engedjĂŒk, hogy a FĂ©ny~PortĂĄl mĂĄtrixa megerĂŽsĂ­tsen vĂĄlasztott utunk tiszta szĂĄndĂ©kĂĄban.

IntegrĂĄljuk ezt az Ă©vet, amely szĂĄmos kihĂ­vĂĄsa Ă©s tanĂ­tĂĄsa ĂĄltal szĂ­vĂŒnk tisztulĂĄsĂĄt, megvilĂĄgosodĂĄsĂĄt, lĂ©lek~fĂ©nyĂŒnk dominanciĂĄjĂĄt hozhatta el szĂĄmunkra. BeleĂĄllunk Önnön FĂ©ny~templomunk szentsĂ©gĂ©be Ă©s ĂŒnnepeljĂŒk a FĂ©ny hatĂĄrtalan jelenlĂ©tĂ©t. .


A jelenlegi erĂŽteljes ĂĄthangolĂĄsi folyamatokat Terra Tachyon termĂ©kek hasznalĂĄtĂĄval tudatosĂ­thatjuk, gyorsĂ­thatjuk, mĂ©lyĂ­thetjĂŒk el.


Szeretettel:


~Szabo Lilla~

IntuitĂ­v Terapeuta

86 megtekintés0 hozzåszólås

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page