top of page
  • Szerző képelillasz.light

12/12 ~ Az évtized utolsó Teliholdja.

Frissítve: 2020. márc. 25.



A telihold idején meditálva nagyszerû lehetôség nyílik arra, hogy felismerd az univerzummal és a természettel való mély kapcsolatodat. Megtapasztalhatod azt a transzcendens összekapcsolódást amely az egész emberiség, a fény, a szeretet és az erô minden forrása között létezik.

A telihold egy lehetôség, és egy olyan idôszak számodra, amelyben megengedheted, hogy a spirituális energiák intenzívebben elérjék az emberi szíved és tudatod. A fény~energia közvetlenebbül elérhetô ebben az idôszakban. Egy kozmikus portál nyílik meg, és gyógyító fény áramlik a tudatosságodba és a szívedbe. Igazán kapcsolodhatsz isteni önmagadhoz, és mindent elérhetsz, amire vágysz. Ez a fény~csatorna rendkívül erôs. Könnyedén részévé válhatsz a fény~tudatosság mátrixának.

Az év utolsó teliholdja mindig az elôttünk álló új évre való felkészülés is.

Ez egy esély arra, hogy egyesülj a telihold energiáival, és felszabadíts minden olyan gondolatot, amely halasztást, lemondást, túlzott áldozatot és hallgatást eredményez. Engedj el mindent, ami megakadályozza, hogy a legmagasabb fény~frekvenciáidhoz kapcsolódj. A nehéz terhek viselése nem hozza meg a várt fejleményeket, fáradsz és egyre kevesebb az energiád. Itt az ideje, hogy megállj egy pillanatra, számotvess a terheiddel, és a szíved útjára lépj. Nincs szükség többé kifogásokra, csak tovább kell lépned és ösztönösen beleengedned megad a függetlenségbe, meg kell tapasztalnod a szabadság természetes állapotát, és elengedned mindazt, ami nem szolgálja már lelki céljaid megvalósulását.


Kívánom Neked, kedves lélek, hogy az évtized utolsó, erôteljes Teliholdjának Áldása megtöltse szívedet fénnyel és szeretettel.


~ Szabó Lilla~

Intuitív Terapeuta

102 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page