top of page
  • Szerző képelillasz.light

Zafír Kék TT~1

Frissítve: 2021. febr. 6.



A legtöbb ember vízuális típus, így fokozott figyelemmel reagál a színekre. Érdekes módon a reakciók viszont általában nagyon eltérôek. Tapasztalataim szerint a Terra Tachyon termékek új felhasználói hajlamosak elôször a színeket észrevenni, majd a különféle formákat, és majd csak ezután a tachyon energiát, ami teljesen érthetô és elfogadható.

Szeretnék ma néhány információt megosztani a Zafír TT termékekrôl. Mint ahogyan sokan tudjátok már, a zafír szín az agy megnövekedett aktivitásához kapcsolódik és annak kiegyensúlyozását, harmonizálását szolgálja, valamint a „harmadik szem”-hez vagy más néven a homlokcsakrához kapcsolódik, amely a 2 szemöldök között és közvetlenül felette helyezkedik el (6. csakra). Testileg ez a szín az archoz, a fejen található érzékszervekhez és az agyalapi mirigyhez társul. Mivel a zafírkék a "hideg színek" csoportjába tartozik, ami azt jelenti, hogy enyhítô és nyugtató tulajdonságokkal bír, ezért nagyon hasznos lehet bármilyen gyulladás esetén. Például: a láz csökkentésére. Fájdalomcsillapítóként is használható. Hasznos lehet a sérült izmok, ízületek és a sérült testrészek regenerálására is. Lélek szintjén ehhez a színhez a belsô béke, az intuíció, a különféle szintek kiegyensúlyozott kommunikációja, az öntudatosság, az érzékelôképesség, a szélesebb perspektíváju tudatosság, a szabadság, a belsô tér megteremtése társul. A kifejezés, az ôszinteség és az igazság energiái is kapcsolódnak hozzá. Több szinten is védelmet nyújt. Például: segít abban, hogy ne vedd fel más emberek érzelmeit és hangulatait. Hogyan mûködik igazából a"szín és tachyon integráció"?

A tachyon részecskék elnyelik a színspecifikus információkat, amikor áthaladnak a terméken, és ezeket az információkat továbbítják a felhasználónak. Amint a fenti a rövid videóban is láthatod sokféle forma elérhetô. Minden geometriai forma sajátos energiával rendelkezik, és tudatos (és esetleg tudatalatti) szándékaidnak megfelelôen különbözô szinteken dolgozhatsz vele. Ha egy adott színt vonz, akkor a sokféle forma közül az intuícióidra hangolódva érdemes választani. Az is segíhet a választásban, ha tisztában vagy azokkal a területekkel, amelyeken dolgozni szeretnél. A világ jelenlegi helyzetében mindannyiunknak belsô békére és fokozott tudatosságára van szükségünk, tehát ha bármilyen zafír TT-terméked van, érdemes rendszeresen használni ôket. Ne feledd kérlek, hogy ezek az információk útmutatásként szolgálnak csupán, mivel minden ember másképp reagál a TT termékekre, a lenyomatok, a szív nyitottsága, az egyéni tudat stb. függvényében. Ha bármilyen kérdésed van, vagy esetleg terméket szeretnél vásárolni, keress minket bátran. Áldás mindannyiótoknak.  ~ Szabó Lilla ~ Intuitív terapeuta



28 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page