top of page
  • Szerző képelillasz.light

Smaragd Zöld TT~3

Frissítve: 2021. febr. 6.


A következô szín, amirôl szeretnék néhány információt megosztani, a smaragdzöld. A zöld szoros kapcsolatban áll a természettel és a környezettel. Gyönyörû természet, számos zöld csoda vesz körül minket a Földön. Hálásak lehetünk, mert a körülöttünk lévô csodálatos természet zöld~energiája spontán módon (egy séta a természetben, parkban, fûben, virágokkal, fákkal körülvéve, erdôben töltött idô stb.) segít egyensúlyra találnunk, feltöltôdnünk, gyógyítani a lelkünket, és összeköt bennünkett az Anya~Természettel, ami leföldel. A földelés, a leföldeltség állapota a kiegyensúlyozott élet egyik leglényegesebb eleme a 3D-s világban. A természet /zöld tulajdonképpen életet, megújulást, harmóniát, frissességet, energiát jelent számunkra. A zöld a Szív színe és a negyedik csakrához társul , amely a mellkas közepén helyezkedik el. Magába foglalja a szívet, a tüdôt és a csecsemômirigyet. Minél nyitottabb a szív, annál erôsebb az immunrendszer. Azáltal, hogy segít megszabadulni a negatívumoktól, pozitív cselekedeteket és eredményeket hoz létre. Ez a szívcsakrán alapuló energia valójában egy ugródeszka a sikeres, bôséges élethez, a szeretethez, és erôt ad az életben felmerülô problémák leküzdéséhez. Nemcsak a szerencse színe, hanem úgy tartják, hogy fontos szerepe van az érzelmek kiegyensúlyozásában és elôsegíti a tisztaság érzetét. Hasznos, amikor olyan döntéseket kell hoznunk, amelyek a szív kérdéseire vonatkoznak. Nyugtató hatást gyakorol stresszes helyzetekben, és támogatja testünk- lelkünk újratöltôdését, amikor rendkívül fáradtak vagyunk. De ami a legfontosabb, a zöld frekvenciája segíthet legyôzni a félelmeket is. A félelem az egyik legalapvetôbb emberi érzelem. Mindannyian ismerjük ezt a kellemetlen érzést vagy gondolatot, amely akkor fordul elô, amikor megrémülünk és aggódunk valami veszélyes és fájdalmas vagy rossz miatt, ami történik vagy történhet.

A jelenlegi helyzetben, amelyet világszerte átélünk, sokan erôs félelmet, szorongást érezhetnek a jövônk bizonytalansága miatt. A félelem nagyon természetes - és hasznos - bizonyos helyzetekben, de általában inkább zavarò. Összezsugorít minket, visszahúzza szívünket, csökkenti a fényünket, blokkolja energiarendszerünket. Elválaszt bennünket valódi természetünktôl.

A félelem fizikai érzése emberi szinten nagyon meghatározó, tehát földi életünk egyik legnehezebb feladata ennek átalakítása. A zöld TT termékek segíthetnek ebben a kihívást jelentô feladatban és elôsegíthetik ennek a negatív élet~aspektusnak a legyôzését. Ha valóban meg akarjuk változtatni a világot egy jobb jövô erdekében, bátorságra, tudatos elkötelezettségre, lojalitásra, együttmûködésre, együttérzésre, szeretetre van szükségünk, fel kell ismernünk, hogy kik vagyunk valójában, és meg kell értenünk, hogy a félelem több álmunkat öl meg, mint a kudarc valaha is fog. El kell döntenünk, hogy mi határoz meg minket: a félelem vagy a szeretet. A félelem nem valós. A félelem választás kérdése. Ha a legmélyebb szinteken megértjük kik vagyunk valójában, soha többé nem fogunk félni. Sohe többé nem fogjuk a félemet választani. Tehát valóban ki kell nyitnunk végre a szívünket tartósan, tudatosan és minden szinteken. A cél tehát a félelem-nélküliség, erre lenne szükségünk igazán.

Ne feledd kérlek, hogy ezek az információk útmutatásként szolgálnak csupán, mivel minden ember másképp reagál a TT termékekre, a lenyomatok, a szív nyitottsága, az egyéni tudatosság stb. függvényében.


Ha bármilyen kérdésed van, vagy esetleg terméket szeretnél vásárolni, keress minket bátran.


Áldás mindannyióitoknak ! Vigyázzatok egymásra!

~ Szabó Lilla ~ Intuitív Terapeuta

60 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Aqua TT~2

Comments


bottom of page