top of page
  • Szerző képelillasz.light

Aqua TT~2

Frissítve: 2021. febr. 6.






Az Aqua Terra Tachyon termékekkel szeretném folytatni a színekrôl szóló mini-sorozatot, amit azért tartok fontosnak, mert ez a szín a légzôszervekhez társul.

A légzôrendszer elsôdleges szerve a tüdô, ide tartoznak a torok, a gége és a légcsô területei is. Mivel a Covid19 ezeket a területeket támadja meg, érdemes lehet fontolóra venni az aqua termékek gyakoribb használatát, még akkor is, ha eddig nem fókuszáltál a színek fontosságára. Érdemes idôt és figyelmet fordítani erre, ha hajt a kíváncsiság és nyitottnak érzed magad rá. Az aqua egy élénk, feltûnô árnyalatú szín. Mivel ez is része a "hideg színeknek", megnyugtathatja lelked, és azonnali otthonérzetet teremthet számodra. A kommunikációhoz kapcsolódik a fogalom legszélesebb értelemben. Optimális támogatást nyújt, amikor telefonálsz, oktatást vagy prezentációt tartasz, értékesítéssel fogalakozol, e-mailt vagy akár könyvet írsz. A kreatív tudatosság és a globális szintre kiterjesztett kommunikáció színe. Egyensúlyba hozhatja a szív- és agy-minôségeket, segíthet az ellenálló képességben is. Ez a szín egy erôteljes támogatô energia a nehézségek, a tragédiák erôfeszítés nélküli leküzdésére. Mint ahogy mondani szokták, ez a Vízöntô korszakának a színe. Bizonyos hagyományok szerint a Vízöntô kor kezdetêt az "Ananda khanda" csakra aktiválódása jelöli, amelyet más néven Felsôbb Szív csakrának is nevezünk. Ez a csecsemômirigyhez kapcsolódó csakra, amely a mellkas felsô részén helyezkedik el és a fizikai szívvel szemben lévô területre hat. Ezekben a kihívásokkal teli idôkben hasznos lehet ezen a csakrán dolgozni. Megerôsítheti az immunrendszered azáltal, hogy feloldja a szomorúságot, csalódást, bûntudatot, bánatot, elnyomott haragot, az önvalóval való ôszintétlenség mintáit, ami által még jobban kinyílhat a szív~erôtered, és fokozódhatnak az intuitív képességeid. Elôsegíti az elme és a lélek összehangolódását, amely által az életútad mélyebb igazságai tárulhatnak fel elôtted. Emlékeztet a Fényed valódi természetére, hogy könnyebben kapcsolódhass a körülötted lévô Csillag~ Lélek családoddal, valamint az Egyetemes Szeretet új szintjére való integrálódás lehetôségét is megönnyíti.

Mint láthatod, ez a szín is számos formában elérhetô. Tapasztalataim szerint minden aqua-termék a formától függetlenül finom víz~minôséggel rendelkezik. Egyfajta kozmikus~víz energia ez, amely minden szinten megtisztít, nem számít melyik formával dolgozol. Mint egy zuhany, átmossa energiatested minden rétegét, hogy megtisztítsa rendszered az alacsony rezgésszintû blokkoktól, az olyan lenyomatoktól, amelyek már nem szolgálnak téged. Természetesen a tiszta és mély változási szándékod elengedhetetlen a legoptimálisabb pozitív eredményhez.

Ne feledd kérlek, hogy ezek az információk útmutatásként szolgálnak csupán, mivel minden ember másképp reagál a TT termékekre, a lenyomatok, a szív nyitottsága, az egyéni tudatosság stb. függvényében.

Ha bármilyen kérdésed van, vagy esetleg terméket szeretnél vásárolni, keress minket bátran Áldás mindannyióitoknak ! Vigyázzatok egymásra!

~ Lilla Szabo ~ Intuitív Terapeuta

43 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page