• lillasz.light

Szuper~Telihold a gyógyulás lehetôségével

Frissítve: 2020. márc 25.Mint ahogyan már sokan tapasztalhatjátok, ez a Szuper~Telihold rendkívül erôteljes energiákkal jár.

Nyugtalanul érezheted magad, mivel a múltbeli lenyomatok elengedésének folyamatában vagy, amelyek viharos módon törhetnek a felszínre. Próbálj középpontban és leföldelve maradni, hogy könnyebben kezelhesd a feltörô érzéseket, amikor az energia becsapódik. Alapvetôen ez egy hatalmas lehetôség annak elmélyítésére, hogy hogyan értékeled magad, kinek és minek tartod magad, mennyire vagy mentes a félelmeidtôl, korlátaidtól, függôségeidetôl, mennyire vagy képes elfogadni és szeretni magad és az életed, ahogy van. Magasabb frekvenciájú energiákat és rezgést tapasztalhatsz meg. Ez az energia~váltás aktiválhat egyfajta fokozott tudatalatti~tudatosságot a körülményeiddel, a kapcsolataiddal és az önképeddel összefüggésben. Itt és Most rájössz, hogy valójában csak a szeretet hatalma mûködik igazán és ez hozhatja meg a szükséges változásokat. Nincs értelme tovább menekülnöd önmagadtól. Ideje szembenéznii a saját fényeddel, a valódi értékeidhez és a valódi énedhez igazodni.

Amikor megengeded, hogy az önmagad felé irányuló feltétel nélküli szeretet és elfogadás megjelenjen a szívedben, és érzed ezt a felemelô tiszta energiát az egész rendszerében, akkor készen áll arra, hogy átvedd az irányítást a sorsod és az életed felett. Létezz. Lélegezz. Légy megfigyelô. Hagyd, hogy a fény áttörjön benned. Hagyd, hogy az energiák gyógyítsanak és megerôsítsenek.


Kívánom neked, kedves lélek, hogy a Szuper~Telihold ereje a feltétel nélküli~szeretet fényével töltse meg szívedet, és a határtalan~fény erején keresztül segítse megteremteni a saját valóságodat.

~Szabó Lilla~

Intuitív Terapeuta


14 megtekintés0 hozzászólás
0

INFORMÁCIÓK

KÖSZÖNET

Webdesign:

Blaskó Kristóf

Szabó Lilla

Fotók:

Blaskó Kristóf

Angyal Norbert

Tóth Judit

KAPCSOLAT

Vásárlás

Információk

Kapcsolat

Források:

Martina Bochnik - Terra Tachyon

http://www.terratachyon.com

©2020 by L'eridaniS