• lillasz.light

Lélek~fény az anyagban


Az egyik legnagyobb kihívás miden földi utazásod során megélni és lélegezni annak Igazságát, aki Igazából Vagy, és ezáltal a test-tudat-lélek békéjét és harmóniáját megteremteni az életedben. Nem elég egyszerûen beszélni róla vagy elmélkedni rajta, ennek meg is kell nyilvánulnia az anyagban, valósággá is kell válnia, amelyet létrehozol, teremtesz és élsz. Ehhez teljes ôszinteségre van szükség az életedet és a döntéseidet illetôen.

A Lelked legmagasabb szintû kifejezôdését éled a mindennapokban? A munkádban?

A kapcsolataidban? Szeretettel és tisztelettel bánsz magaddal, hogy másokkal is így tudj bánni? Gyakorolod az integritást, a nyitottságot, az alázatot és a nagylelkûséget? Képes vagy a szeretetre, az örömre, az együttérzésre és a hálára koncentálni a mindennapokban? Igazán engeded, hogy Felettes Éned vezéreljen téged, amikor követed életedben a kozmikus szeretet és bôség áramlását? Valóban engeded, hogy a Tiszta Fény teljességében átjárjon és támogasson téged ebben az új valóságban, vagy elhatároztad, hogy a düh, a félelem, a depresszió és az erôtlen "áldozat" energiáiban ragaszkodsz a "régi"-hez? Ki mered nyitni teljesen a szíved a dualitás világában? Mered követni a fény~lelkedbe kódolt igazságaidat? Ki mered mondani kozmikus éned megnyilvánulásait akkor is, ha a körülötted lévôk a saját egójuk kényelme érdekében kiforgatják látóképességed csodájának verbális megnyilvanulásait vagy hagyod, hogy a lelked belekövesedjen az alacsony rezgés megfelelésébe?


Lelked emlék~réseiben mélyen beléd vannak integrálódva a teremtés óta eltöltött összes életed tapasztalatai, akár emlékszel rájuk a jelenben, akár nem. Minden földi élet egy szent utazás, és lehetôség a rendezetlen lélekrészek tisztítására, rossz döntéseid korrigálására. Az „utazásaidon"keresztül egyesítheted önmagad aspektusait az elôzô -földi és kozmikus- életeid lenyomataiból, valamint a fátyol túloldaláról hozott emlékrészekbôl, behozva, Fénnyel feloldva ezeket az Örökkévaló Most-ba. Ennek az életednek is minden pillanata, a MOST, a megvilágosodás idôszakának lehetôsége. A tudatosságod folyamatosan tágul, a tisztánlátásodat elfedô leplek lehullásával minden aspektusod a Fénybe kerülhet.


Emlékezz! Ha a legmagasabb szintû identitásodból élsz, mint mindenre kiterjedô tudatosság, a kozmosz a forrás-könyvtáraddá válik. Lehetôséged nyílik a csillagok idôtlenségében lélegezni. A Mindenség kozmikus folyamának szerves részévé vált lélek~ fényeddel formálhatod az anyagot. A választás a tiéd, kedves lélek. Ne feledd, a valóságodat mindig a döntéseid határozzák meg.


Minél többen választjuk a tudatos teremtés új valóságát, annál nagyobb esélyt adunk a Kollektív Tudat mátrixában egy békés, harmonikus, tudatos élet megnyilvanulásának lehetôségére a Terrán.Szeretettel:


~Szabo Lilla~

Intuitív Terapeuta
59 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
0

INFORMÁCIÓK

KÖSZÖNET

Webdesign:

Blaskó Kristóf

Szabó Lilla

Fotók:

Blaskó Kristóf

Angyal Norbert

Tóth Judit

KAPCSOLAT

Vásárlás

Információk

Kapcsolat

Források:

Martina Bochnik - Terra Tachyon

http://www.terratachyon.com

©2021 by L'eridaniS

© Copyright