• lillasz.light

Felkészülés 2020-ra megerôsítésekkel a magasabb szintû tudatosságért

Frissítve: 2020. márc 25.
Az új év felé közeledve, itt az ideje minden olyan dolog elengedésének, amely már nem szolgál minket a magasabb tudatosság felé vezetô utunk során. Tíz napig a 12/12-es energia~portálban vagyunk, amely fontos és szükséges átalakítási szakaszként szolgál, és alapvetô fontosságú, hogy felkészültek legyünk az elôttünk álló változásra.

Van néhány módszer az elmúló évtized idejétmúlt energiáinak (egészségtelen szokások, felvett viselkedésminták, elavult hitrendszerek, félelemre alapuló irracionális gondolatok és érzések, amelyek csökkentik az energiánkat, és dühössé, idegessé és kimerültté tesznek ) felszabadítására, amelyek megteremtik a nyitás lehetôségét a 2020-ban ránk váró új tapasztalatok és lehetôségek számára.

A jónéhány hasznos módszer közül ma a megerôsítések fontosságát szeretném kiemelni, mint segítô eszközt a tudatosság megváltoztatásában.

A megerôsítések olyan pozitív állítások, amelyek segítenek a negatív gondolatok, a rossz szokások, az akadályok leküzdésében, segítik a figyelem összpontosítását a saját erôid és képességeid felismerésében, hogy megteremtsd mindazt, amit szeretnél. Megnyugtathatják az idegeket, enyhíthetik a stressz hatásait, növelik az önbizalmat, segítenek motiváltnak maradni, fokozzák a problémamegoldó képességeket, a munkahelyi jobb teljesítményt és javítják a sikeres eredményesség esélyét. Sôt, a megerôsítéseket sikeresen használják az alacsony önértékeléssel, depresszióval és más mentális betegségekkel küzdô emberek kezeléseinél is.

Ezenkívül hatékony módszert kínálnak a tudatalatti átprogramozására azon minôségek és eredmények szempontjából, amelyeket elérni vagy bevonzani szeretnél az életedbe. Arra tervezték, hogy kinyissák és kitágítsák a tudatosságodat arról, hogy mire lehetsz képes, ha a lelked bölcsességével összhangban vagy, valamint segítenek a világegyetem hatârtalan bôségéhez való kapcsolodáshoz is.

 

Maguknak a szavaknak nincs hatalma; robotikusan ismételve ôket nem hozzák meg a kívánt eredményt. A felettes~éned, a szíved, a mélységes szándékod tiszta energiája, az, amit hívsz és szólítasz olyankor, amikor ezeket az állításokat mondod, hogy erejével megvalósítsa gondolataidat. Képzeld el, hogy érzed a lényed, a lelked, a szellemed legmélyebb részeinek erejét, szeretetét és bölcsességét minden egyes megerôsîtés kimondásakor. Használd ezeket az állításokat arra, hogy megnyiss egy portált a tudatosság minden olyan ajándéka számára, amelyet a felettes~éned szeretne neked adni.

 

Ime néhány hasznos megerôsítés:


~Csodálatos ez a mai nap. Örömmel lélegzem be az életet. A siker, a jólét, a bôség, a szeretet, az öröm, a fény számtalan, természetes formában megtalálják az utat az életembe. Hálával teli élvezem ezeket az áldásokat egész nap folyamán, és szeretettel megosztom a bôség ajándékait másokkal is, hogy boldogságot hozzanak az ô napjukba is. Ma és ... mindig.

~A mai nap tele van lehetôségekkel. Félelem nélküli vagyok. Végtelen erôt érzek magamban. Bármilyen kihívással szembesülök a nap folyamán, nyugodtan és bölcsen kezelem azokat, és könnyedén felülkerekedek rajtuk. Tanulok ezekbôl a tapasztalatokból és fejlôdök általuk. Jobb ember vagyok mától. Engedem, hogy a szívem és intuícióim vezéreljenek. Segítek, ahol tudok. A szeretet adományozója vagyok. Ma és... mindig.

~Minden kudarcot a sikerhez vezetô lépcsôfoknak tekintek.

~Belélegzem a pozitív energiát, és kilégzem a félelmeket.

~Már nem aggódom azon, hogy mi végzôdhet rosszul.

~Arra koncentrálok, ami rendben van.

~Nem aggódok olyan dolgok miatt, amelyek irányításom felett állnak. ~Bármivel meg tudok birkózni, ami az utamba kerül. ~Nyugodtan gondolkodom az esetlegesen felmerülô problémák megoldásán.

~Úgy döntöttem, hogy megtisztítom magam, és elengedem az összes olyan gondolati formát, lényt, helyzetet és energiát, amelyek többé már nem szolgálják a legfelsõ és legnagyobb jót a létezésem minden síkján, az összes univerzumban és minden életemben. Kérem, hogy minden olyan energia, amely kevesebb, mint a szeretet, alakuljon át a legfelsõbb jóvá. És ez így van.

ÉN VAGYOK...

A létezô két legerôteljesebb szó, amit hozzá teszel, formálja a valóságodat ... Ime néhány példa:


~Boldog Vagyok.

~Egeszséges Vagyok.

~Értékes Vagyok.

~Pozitív Vagyok.

~Áldott Vagyok.

~Hálás Vagyok.

~Bátor Vagyok.

~Támogatva Vagyok.

~Biztonságban Vagyok.

~Magabiztos Vagyok.

~Szeretve Vagyok.

~Varázslat vagyok.

~Erô vagyok.

~Fény vagyok.

~Azért vagyok itt, hogy éljek, nevessek, szeressek, ünnepeljek, fejlôdjek és ragyogjak.

~Varázslat vagyok.

~Erô vagyok.

~Fény vagyok.

~Szabad vagyok.

~ Ráhangolódom a bôség frekvenciájára.

~ Nyitott vagyok a bôség áramlására az életem minden területén.

~ A bôség a természetes állapotom.

~ A világegyetem bôségéhez kapcsolódom.

~Békében vagyok önmagammal... Én magam vagyok a Fény a szívemben. A Fény~mag bennem szunnyad szikraként, ragyogásra várva. Saját magam ragyogása vagyok. Önmagam Fény~örvénye vagyok. Szeretet vagyok... érzem csendes áramlását minden sejtemben. Megérkeztem. Megtaláltam önmagam.

~Itt Vagyok.

Van bátorságom azt hinni, hogy ez számít. Azért vagyok itt, hogy a világegyetem határtalan fényét hordozzam. Azért vagyok itt, hogy intuitív szívembôl éljem az életet. Azért vagyok itt, hogy megtapasztaljam a tudatosság legmagasabb formáját. Azért vagyok itt, hogy örömteli, hálás és felelôsségteljes legyek. Van erõm ahhoz, hogy változzak, változást hozzak ... más legyek. Birtoklom a reményt. Lehetôségem van szeretni ... és szeretve lenni. Bölcsességem által tudom, hogy ez mind ajándék. Itt vagyok. Az egész része vagyok. Otthon vagyok.

Végül ... az önértékelés nagyon fontos része a magasabb tudatossághoz vezetô földi utadon, ezért meg kell tanulnod ki is fejezni ezt:


Köszönöm magamnak, hogy kitartóan dolgozok az álmaimért.

Köszönöm magamnak, hogy soha nem adom fel.

Köszönöm magamnak, hogy hitem határtalan. Köszönöm magamnak, hogy örömteli vagyok. Köszönöm magamnak, hogy merek ôszinte lenni. Köszönöm magamnak, hogy megbocsátó vagyok. Köszönöm magamnak, hogy adakozó vagyok. Köszönöm magamnak, hogy van bátorságom nyitott szívvel élni. Köszönöm magamnak, hogy tudatos vagyok. Köszönöm magamnak, hogy szeretet vagyok . Köszönöm magamnak, hogy mindig önmagam maradok.Fontos, hogy a szavak elfogadhatóak legyenek számodra és ôsszhangban legyenek azzal, aki vagy. Nyugodtan cseréld fel olyan szavakra, amelyek különleges jelentéssel bírnak a számodra, mert növekszik erejük, ha a kijelentésük mély tartalommal párosul. Arra is bátorítalak, hogy a saját megerôsítéseiddel dolgozz. Amikor kimondod a megerôsítést érezd, érzékeld, és képzeld el, hogy mâr jelen van az életedben.Határtalan VAGYOK... Ahogyan TE is, kedves lélek! Emlékezz!...~Szabó Lilla~

Intuitív Terapeuta365 megtekintés0 hozzászólás
0

INFORMÁCIÓK

KÖSZÖNET

Webdesign:

Blaskó Kristóf

Szabó Lilla

Fotók:

Blaskó Kristóf

Angyal Norbert

Tóth Judit

KAPCSOLAT

Vásárlás

Információk

Kapcsolat

Források:

Martina Bochnik - Terra Tachyon

http://www.terratachyon.com

©2020 by L'eridaniS