• lillasz.light

Belépés 2021-be

Frissítve: jan 1Ez az év mindannyiunk számára lélekpróbáló volt, melyben a testi~lelki~tudati fejlôdésünk is megmérettetett. A tegnap megnyíló Telihold fény~portálja az év tudatosabb lezárásának lehetôségét biztosíthatja számunkra. Megkaptuk azt az energiamezôt, ahol lehetôségünk van átalakítani azokat a lenyomatokat, energiákat, eseményeket, kapcsolatokat, amelyekkel még dolgunk van, rávilágíthatott azokra a részeinkre, ahol még nem a Fény~lényegünk szerint mûködünk.

Érdemes most visszatekintve leltárt készíteni, és ôszintén bevallani önmagunknak hol hibáztunk, vagy épp miben döntöttünk és cselekedtünk helyesen az idén... Mit tanítottak számunkra döntéseink...Hogyan döntenénk újra, ha a szív útját követnénk, ha hallgatnánk végre arra az annyiszor elnyomott, intutív belsô hangra, amely az Univerzummal összekapcsolódott kozmikus~énünkbôl ered. Mély felismeréseket, lelki és tudati változásokat hozhat ez az idôszak, ha megértjük a történések mögötti tanításokat.


2021-be lépve, szükségünk lesz arra, hogy az eddig tanultakat gyakorlatba ültetve felelôsséget vállaljunk sorsunkért és elinduljunk azon a beavatási úton melyben önmagunk teremtô mestereivé válhatunk. Erôbôl, szívünk legmélyebb vágyait, lélek~igényeinket félretolva, összezsugorodva, cipelve a lelkünkre fagyott sérüléseinket, és annak szorításaitól megfeszülve, nem folytathatjuk már utankat Ez az év talán tanított annyit számukra, hogy tudomásul vegyük és megértsük végre, hogy befelé figyelve, a szív~lélek~tudat egységünket kinyitva, legmélyebb lélek~részeinket is felvállalva teljesedhet csak ki igazán az életünk.


Megérdemeljük, hogy kiengedjünk, hogy felengedjen lelkünk a fagyos dermedtségbôl. Az életet egy sûrû fizikai test határain belül kell élni, megélni, átélni, néha túlélni. Ennek elfogadásával, a pillanat szentségében újjászülethetünk, tudatosítva azt is, hogy a létezés maga nem elég, mert nevetni, remélni, hinni, menni, küzdeni, fájni, sírni, néha megpihenni, az élet szerves részei. Merjünk érezni, merjünk élni, ha van fájó emlékünk, ölelgessük meg lelkünkben, megkapjuk hozzá a fényt és a szeretetet is, ami feltölti ezeket a gyógyulásra váró részeket. Engedjük, hogy az élet, a létezés csodája átjárjon teljes szeretetével, és átírja a fájdalmainkat, sérelmeinket. Adjuk át magunkat ennek a gyógyító érzésnek és fény~energiának.


Itt az ideje, hogy tartósan integrálódjon bennünk az a tény, hogy felelôsek vagyunk önmagunkért és felelôsek vagyunk egymásért. Rajtunk áll, mennyi örömet hozunk önmagunk és a világ összes létezôjének életébe. Itt az ideje, hogy felébredjünk az elválasztottság illúziójából és megéljük a szeretet és egység felemelô erejét. Vigyük magunkkal az új évbe ezt a lét~elemet. Merjünk végre igazi, emberi korlátainkon túlmutató kozmikus~énünkkel megjelenni az anyagban, még akkor is, ha a Födanyán zajló jelenlegi átalakulások megnehezítik ennek megnyilvánulását.


Ne feledjük, a szeretet a lélek cselekedete, a legszentebb kinyilatkoztatása annak, hogy követjük -lelkünkkel tökéletesen összhangban- az Univerzum szándékait. Merünk maga a csoda lenni, merjük úgy élni az életünket, hogy megéljük a teremtô szándékunk varazslatát, kozmikus~szívünk és fény~részeink teljességén keresztük éljük hétköznapjainkat.


Kívánom, hogy teljesüljön minden tiszta~szándékú~kívánságotok.

Tapasztaljátok meg a tiszta~fény erejét a szívetekben.

A Szeretet és a Fény legyen a válasz mindenre 2021-ben is ...és mindig.


Mindenkinek a Fény~tudatos jelen~lét megtapasztalását kívánva szeretettel:


~Szabó Lilla~

Intuitív Terapeuta
58 megtekintés0 hozzászólás
0

INFORMÁCIÓK

KÖSZÖNET

Webdesign:

Blaskó Kristóf

Szabó Lilla

Fotók:

Blaskó Kristóf

Angyal Norbert

Tóth Judit

KAPCSOLAT

Vásárlás

Információk

Kapcsolat

Források:

Martina Bochnik - Terra Tachyon

http://www.terratachyon.com

©2020 by L'eridaniS