• lillasz.light

Az októberi telihold fényvarázsa az ôsz energiáiban

Beköszöntött a csodálatos ôsz, az elengedés és a belsô átlényegülés idôszaka, amely által a jelenlegi Telihold a megújulás még erôteljesebb lehetôségét kínálja mindannyiunk számára.

A Telihold csodálatos fénykapuján keresztül érkezô intenzív energiák fénykódjai a tudatosság átkalibrálását eredményezhetik. Legyetek ellazultak és próbáljatok meg tudatosan alkalmazkodni az új frekvenciákhoz. Legyen bátorságotok végre végleg elengedni a régit és dolgozni az új kiterjesztésén. Fókuszáljatok végre a Jelenre. Vegyétek végre komolyan azt a tényt, hogy az 'Itt és Most' a jövô építôköve.


Az aktív tisztító fény~energiák erejében, a kulturális, társadalmi, neveltetési normáknak való megfelelés, az elnyomott sebek és az egyensúlyhiány lenyomatai, a lét magjától való elválasztottság és elidegenedés érzése, a visszatérô gondolati, érzelmi és viselkedési minták mind feloldódhatnak és eddig elfedett mély igazságok tárulhatnak fel elôttetek önmagatokról, a világról és az univerzumról.

Igaz Önvalótok, Fényvalótok teljesebb részeivel válhattok eggyé. Érzelmi, asztrális és kapcsolati szintek újjárendezése és gyógyítása történik. Most igazán megtisztulhat az energia~test érzelmi, asztrális és szív tere. Nagy dózisú, erôteljes fény általi újjáépítés zajlik a Telihold gyógyító fény~eszenciái által.


Mindezek a lehetôségek a karmikus körforgásból való kiemelkedés folyamatát hordozzák, valamint az érzelmi test gyógyítását és az emberi kapcsolatok magasabb érzelmi minôségébe való felemelését célozzák. Ezeken az oldásokon átesve kiemelkedhettek a korlátolt háromdimenziós tudatból, egy sokkal teljesebb valóságba, ahol másképp fogjátok érzékelni a világot. A test~lélek ~tudat szintek erôtereinek növekedése várható. A jelenlegi energiák segítik a szívközpontú, ôszinte és lélek~emelô összekapcsolódásokat. A spirituális képességek élesebbé és kifinomultabbá válhatnak.

A mai Hold~Fényportálon keresztül kozmikus valótok fényerô~tereibôl meríthettek. Ennek befogadó képessége mindenki esetében egyéni. A személyes tudati frekvenciák határozzák meg.


Kívánom, hogy a Telihold Fény~varázsa megérintse szíveteket, amely által kezdedét veheti számotokra egy tudatosabb és teljesebb élet.~ Szabó Lilla ~

Intuitív Terapeuta
64 megtekintés0 hozzászólás
0

INFORMÁCIÓK

KÖSZÖNET

Webdesign:

Blaskó Kristóf

Szabó Lilla

Fotók:

Blaskó Kristóf

Angyal Norbert

Tóth Judit

KAPCSOLAT

Vásárlás

Információk

Kapcsolat

Források:

Martina Bochnik - Terra Tachyon

http://www.terratachyon.com

©2020 by L'eridaniS