• lillasz.light

2020.09.22 ~ Ôszi Napéjegyenlôség
Ma van az Ôszi Napéjegyenlôség napja. Ez egy olyan kozmikus összehangolódás, amely számunkra támogató, kiegyensúlyozó energiákkal rendelkezik. Emlékeztetôül szolgál arra, hogy egyensúlyt teremtsünk életünkben, és a felismerés, tisztánlátás lehetôsége is rejlik benne, amikor eggyé válhatunk önmagunkkal, a természettel és a körülöttünk lévôkkel. Érezhetjük az egység, a harmónia és a 'minden és mindeki egy' frekvenciáit.

Erôteljes alkalom arra, hogy azonosuljunk a Föld bölcsességével, befogadjuk a Nap fényét, és újrahangoljuk a Forrással és az egész Kozmosszal való mélységes kapcsolatunkat. Fontos, hogy belépjünk saját erôterünkbe, hogy tudatosítsuk, Kozmikus Fénylények vagyunk, több élettel is rendelkezünk és azért vagyunk itt, hogy segítsünk abban, hogy önmagunkat és az emberiséget visszahelyezzük az Egyetemes Forrás energiájába.


A Napéjegyenlôségi energiája lényegében fejlôdést, felemelkedést katalizáló tényezô, egy lehetôség arra, hogy mély változáson menjünk keresztül azáltal, hogy elengedünk mindent, ami már nem szolgál minket. Alapvetôen az egyensúlyról szól. Ismerd meg ezt az egyensúlyt. Ülj vissza a szíved belsô békéjébe, és engedd, hogy a kiegyensúlyozódás, harmonizálás folyamata elkezdôdjön. Egojátszmák, negatív gondolatok, intenzív dráma, önpusztító energiák akkor jelenhetnek meg, ha a múlthoz ragaszkodsz, ahelyett, hogy szabadon engednéd, hogy történjen. Ne félj többé. Ne fogd vissza magad. Légy hálás ezért a lehetôségért. Engedd vissza magad a Fénybe, térj vissza a Szeretethez. A szív~frekvenciádra hangolódva, és megengedve, … lehetôvé teszed, hogy a Fény kristály~energiájával összhangba kerülj, amely letölthetôvé, elérhetôvé válik számodra. Visszakapcsolódhatsz a fény~tudatosság mátrixához. Amikor ezt az isteni átrendezôdést véghez viszed, megtisztulás, áthangolás, újrakalibrálás jelenik meg a földi utadban és az élet céljaidban. Szíved, elméd, lelked mélyén nyugodtnak és békésnek érzed majd magad. Erôteljesen érezni és tudatosítani fogod, hogy - bármi történjék is- szeretnek, és támogatnak téged.


Kívánom mindannyiótoknak, hogy a Természetnek ez a csodás jelensége megvilágosítsa elméteket, szíveteket és lelketeket. Kívánom, hogy csodálatos élményben legyen részetek a Napéjegyenlôség energiájában és találjátok meg az egyensúlyt a szívetekben és az életetekben.Áldás.


~ Szabó Lilla ~

Intuitív TerapeutaKép: Ashraful Arefin Photography

54 megtekintés0 hozzászólás
0

INFORMÁCIÓK

KÖSZÖNET

Webdesign:

Blaskó Kristóf

Szabó Lilla

Fotók:

Blaskó Kristóf

Angyal Norbert

Tóth Judit

KAPCSOLAT

Vásárlás

Információk

Kapcsolat

Források:

Martina Bochnik - Terra Tachyon

http://www.terratachyon.com

©2020 by L'eridaniS